Başbakan programlarını iptal etti

Güncelleme Tarihi:

Başbakan programlarını iptal etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2009 17:39

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle yarınki Of sahil düzenlemesi ve Yomra'da yurt açılışına ilişkin programları da iptal edildi.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, iki gündür Rize'de bulunan Başbakan Erdoğan, dün ve  bugünkü programlarını sağlık sorunları nedeniyle iptal etmişti. Erdoğan'ın  yarınki Of sahil düzenlemesi ve Yomra Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunun açılışına  ilişkin programları da iptal edildi. Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek  Okulunun açılışını ise Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak yapacak.

Başbakan Erdoğan'ın, yarın Ankara'ya dönmesi bekleniyor.

Rize'de bugün de istirahatini sürdüren Başbakan Erdoğan, öğle  saatlerinden sonra evinden ayrılmış, ilçenin Dumankaya köyünde 3 yıl önce vefat  eden ağabeyi Hasan Erdoğan'ın mezarı ile dün açılışını yaptığı Diyanet İşleri  Başkanlığı Müftü Yusuf Karali Eğitim Merkezi'ne adını veren Yusuf Karali'nin aynı  mahalledeki kabrini ziyaret etmişti.

Haberin Devamı

Yaklaşık iki ay önce vefat eden Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca'nın,  ilçenin Başaran köyü Birlik Mahallesi'ndeki mezarını da ziyaret eden Erdoğan,  ilçede bir süre önce tamamlanan spor salonu ve futbol sahasında incelemelerde  bulunmuştu.
       Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!