Başbakan: Herkes yerini ve görevini bilsin

Güncelleme Tarihi:

Başbakan: Herkes yerini ve görevini bilsin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2005 17:10

Başbakan Erdoğan, Pakistan yolculuğu öncesi, Rektörler Komitesi’nin Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Aşkın olayıyla ilgili yayınladığı bildiriye, "Herkes görevini bilsin, yerini bilsin" diye tepki gösterdi.

Başbakan Erdoğan, Pakistan ziyareti öncesinde düzenlediği basın toplantısında, dün yapılan Rektörler Komitesi sonrasında yayınlanan bildiriyle ilgili soruya, "Bildiğiniz gibi gündemimiz Pakistan'daki deprem. Ancak herkes görevini bilirse öyle zannediyorum ki ülkemize çok daha faydalı oluruz, yeter ki herkes görevini bilsin, yerini bilsin ve bulunduğu görevin gereğini yerine getirsin" şeklinde yanıt verdi.

YARDIMLARIMIZ SÜRECEK

Başbakan Erdoğan, Türkiye’nin şimdiye kadar 12 nakliye uçağıyla deprem bölgesine yardım ulaştırdığını hatırlatarak, "Yardımlarımızı ara vermeden sürdüreceğiz" dedi. Erdoğan, Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref, Başbakan Şevket Aziz ve Dışişleri Bakanı Murşit Kasuri ile görüşeceğini söyledi.

Erdoğan’a ziyareti esnasında, Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker de eşlik edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!