Başbakan Erdoğan'dan yürüyen merdiven yorumu

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Erdoğandan yürüyen merdiven yorumu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2011 17:18

Başbakan Erdoğan bugün il başkanları toplantısında yaptığı konuşmada CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyen merdivenlerde yaşadığı zor anlar hakkında yorum yaptı.

Haberin Devamı

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN ZOR ANLARI / WEB TV

Başbakan Erdoğan konuşmasının sonunda Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerini sürdürürken, “ Mızrak çuvala sığmaz, o hale geldi. Yapamazlar. Yatırımlarına bakın her şeyine bakın yapamazlar. Öyle bir durum var ki. Samimi bir tavsiyede bulunacağım CHP Genel Başkanına. Adayken Kağıthaneye Kağıttepe dedi.

Oy vereceği sandığı bulamadı. Herkesi hayrı demeye çağırdığı kendisi hayır diyemedi” diye konuştu. O esnada salondan birilerinin Kılıçdaroğlu’nun yürüyen merdivende yaşadığı olayı hatırlatması üzerine ise Erdoğan “Bunlar tabi insanlık halidir. O kadar ileri gitmeyim. Her insanın başına gelir. Kendinize iyi bir ekip seçmezseniz, bu tür hadiseler başınızdan eksik olmaz. Kendinize ekip seçerseniz, iyi bir kılavuz seçerseniz bu tür zorluklar yaşanmaz. Ekip iyi olmazsa patinaj yaparsanız. Koşu bandında enerji tüketir bir adım yol alamazsınız” dedi.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Akatlar'daki Mustafa Kemal Kültür Merkezi'ndeki programının ardından yürüyen merdivenlerde zor anlar yaşamış, düşmekten son anda kurtulmuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!