Başbakan Ahmet Davutoğlu: Kardeşin dağda ne arıyor?

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Ahmet Davutoğlu: Kardeşin dağda ne arıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2015 01:28

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, seçim kampanyasının Zonguldak ve Bolu ayağında, Mersin ve Adana’da HDP’nin bürolarına yapılan saldırıların ardından muhalefetin iktidara ve Cumhurbaşkanı’na dönük suçlamalarına sert sözlerle yanıt verdi.

Haberin Devamı

Muhalefet partilerinin hepsinin “terör bağlantılı gruplarla ilişkili olduğunu” savunan Davutoğlu, “Mesajı aldık, hâlâ seni başkan yaptırmayacağız” diyen HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’a da “Bu senin haddin değil, kimin hangi makama geleceğine millet karar verir” dedi. Davutoğlu özetle şunları söyledi:

“‘Kudüs Yahudilerindir’ diyen gafil. ‘Taksim Kabemizdir’ diyen irfan yoksunu. Dün de diyor ki; ‘Bu bombayı koyan bir mesaj veriyor. Biz bu mesajı aldık seni başkan yaptırmayız.’ Yani Cumhurbaşkanımız veya bizlerin bu saldırıların arkasında olduğunu söylüyor. Bu müfteriye buradan sesleniyorum, bu provokasyonları kim yaptıysa bunun karşısında AK Parti olarak dimdik duracağız. Ama sen Ağrı’da, Van’da, Siirt’te, bizim milletvekili adaylarımıza yapılan saldırılara niye sessiz kaldın? Kardeşin dağda ne arıyor?

Haberin Devamı

BASINA: YERİNİ BİLECEK

Bir medya grubu, hani ‘417 (411) el kaosa kalktı’ deyip TBMM’ye hakaret eden Doğan Medya var ya! Şimdi kalkmış özgürlüklerden bahsediyor. Bugün (dün) çıkmış bir yazıyla Cumhurbaşkanı’na cevap veriyor. Daha önce de bana hitaben bir yazı yazdılar. Buradan kendilerine sesleniyorum. Basın özgürlüğüne saygımız sonsuz. Ama herkes yerini yurdunu bilecek. Oturun gazeteciliğinizi yapın.”


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!