Barzani flamaları altında hediye izdihamı

Güncelleme Tarihi:

Barzani flamaları altında hediye izdihamı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2013 16:44

Diyarbakır’ın Dicle İlçesi Durabeyli Köyü’nde toplu sünnet törenine katılan Anavatan Partisi eski Diyarbakır Milletvekili Sebgatullah Seydaoğlu, köy meydanında vatandaşlara kamyonet üzerinden, giyim ve nevresim takımlarını atarak dağıtması, izdihama neden oldu.

Anavatan Partisi eski Diyarbakır Milletvekili Sebgatullah Seydaoğlu, Diyarbakır’ın Dicle İlçesi Durabeyli Köyü’ndeki çocuklara toplu sünnet töreni düzenledi. Seydaoğlu, köye gelişinde Molla Mustafa Barzani’nin fotoğraflarının bulunduğu flamalar, Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi’nin kullandığı Kürdistan bayrakları ile karşılandı. Sünnet için okunan mevlide katılan Seydaoğlu, Kürt geleneklerinin bundan sonra da devam etmesini istediğini belirterek, kendisinin de bu geleneklerin sürmesinde yardımcı olacağını söyledi.

DİYARBAKIR'DA HEDİYE İZDİHAMI / FOTO GALERİ

DAĞITIMDA İZDİHAM

Seydaoğlu, daha sonra kamyonetle getirdiği aralarında giyim ve nevresim takımlarının da bulunduğu hediyeleri dağıttı. Kamyonetin üzerine çıkan Seydaoğlu, hediyeleri fırlatırken özellikle kadınlar ve çocuklar arasında izdiham yaşandı. Hediyeleri almak isteyenler kapışırken, arada kalan çocuklar zor anlar yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!