Barış'ı 3 bin kişi uğurladı

Güncelleme Tarihi:

Barışı 3 bin kişi uğurladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2007 09:44

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde geçen cuma günü trafik kazası geçiren ve yoğun bakım ünitesinde yaklaşık 6 günden bu yana verdiği yaşam mücadelesini yitiren Barış Akarsu yaklaşık 3 bin kişinin göz yaşları içerisinde uğurlandı.

Haberin Devamı

Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu’nun, dün saat 21.00 sıralarında kalbinin durduğu ve hayatını kaybettiği açıklandı. Akarsu'nun tedavi gördüğü Özel Bodrum Hastanesi’nin Beyin Cerrahı Op.Dr. Abdullah Servet, Başhekim Op.Dr. Bedrettin Ulusoy ile birlikte, Akarsu'nun saat 10.30 sıralarında öldüğünün bahçede bekleyen hayranlarının arasında yayılmaya başlaması ardından saat 23.00 sıralarında sanatçının ölümü ile ilgili açıklamayı yaptı. Servet, saat 21.00'e yaklaşırken sanatçının kalbinin durduğunu yaklaşık 45 dakika kalbe müdahale etmelerine

rağmen duran kalbi ikinci kez çalıştıramadıklarını belirterek, “Bu beklediğimiz bir olaydı. Sonunda böyle bir olay olabileceğini öngörmüştük. Bu 3 gün önce olabilirdi, 3 gün sonra olabilirdi. Maalesef bu akşam meydana geldi. İkinci defa kalbi çalıştıramadık ve Barış’ı kaybettik” dedi. Barış'ın kalbi kaza anında durmuyş ve getirildiği hastanede yeniden çalıştırılmıştı.

Haberin Devamı

Hasta yakınları ve hayranlarının Barış’ın yoğun bakımda çekilen fotoğraflarının medyaya dağıtılması konusunda sert tepki gösterdiği ve sekiz hayranının baygınlık geçirerek acil serviste müşahade altına alındığı açıklama sırasında Servet, “Özel Bodrum Hastanesinin yoğun bakım servisinde tedavi gören Akarsu’nun ölüm haberinin açıklanmasından önce sanatçıyı yoğun bakım ünitesinde gösteren fotoğrafları bazı internet siteleri ile televizyonlarda yayınlandı. Bu gelişme üzerine, savcılığın talimatı ile hastaneye gelen jandarma olay yeri inceleme ekipleri hukuki işlemleri başlattılar. Bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.

3 BİN KİŞİ PERİŞAN

Hastane bahçesinden sanatçıdan gelecek en ufak bir müjdeli haberi bekleyen Bodrumlu hayranları, ölüm haberinin açıklanmasından sonra yıkıldı. Hastane bahçesinde yaşanan arbade sırasında 8 kişi baygınlık geçirerek acil serviste müşahede altına alındı. Barış hayranları saat 23.00'de yapılan basın açıklaması ardından hastane bahçesinde 4 saat bekleyerek gözyaşı döktü. Akarsu'nun cenazesi saat 03.00'te hastaneden alınarak ambulans ile Milas- Bodrum Havalimanı’na oradan THY’nın tarifeli seferi ile saat 05.00'te İstanbul’a gönderildi. Akarsu'nun cenazesinin İstanbul'dan karayolu ile meleketi Amasra’ya götürülerek yarın orada toprağa verileceği belirtildi. Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu ve babası Selahattin Akarsu cenaze ile birlikte aynı uçakla İstanbul’a döndü. Baba ve anne Akarsu’nun oldukça bitkin ve yorgun olduğu görüldü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!