Barcelona Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı izlenebilecek?

Güncelleme Tarihi:

Barcelona Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı izlenebilecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2015 15:15

Barcelona Sevilla UEFA Süper Kupa maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda olacak? Maç'ı hangi kanal canlı verecek? Detaylarda ...

Haberin Devamı

Barcelona Sevilla UEFA Süper Kupa maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda olacak? Maç'ı hangi kanal canlı verecek? Detaylarda ...

Barcelona Sevilla maçı ile Avrupa'nın iki prestijli kupasına sahip takımlar karşılaşıyor. UEFA Süper Kupa maçında bu akşam karşılaşacak İspanya'nın Barcelona ve Sevilla takımlarının futbolcu değeri 860 milyon 500 bin avro. Kupayı müzelerine götürmek için karşılaşacak Barcelona ve Sevilla'nın toplam futbolcu değeri 860 milyon 500 bin avro. Alman internet sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre, Barcelona'nın tahmini piyasa değeri 689 milyon 500 bin avro, Sevilla'nın ise 171 milyon avro oldu. Barcelonalı Messi 120 milyon, Sevilla'da forma giyen Konoplyanka ve Krychowiak 20'şer milyon avroluk değerleriyle en pahalı futbolcular. Peki Barcelona Sevilla maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta ekranlara gelecek?

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Barcelona ile UEFA Avrupa Ligi'nin Şampiyonu Sevilla, 11 Ağustos Salı günü Boris Paichadze Dinamo Arena'da UEFA Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. UEFA Süper Kupa'yı 36 yaşındaki İskoç hakem William Collum yönetecek. İspanya La Liga'yı 94 puanla şampiyon olarak tamamlayan Barcelona, ligi 76 puanla bitiren Sevilla ile toplamda 152. kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalardan 80 maçı Katalan ekibi kazanırken, Sevilla 38 mücadelede rakibini mağlup etmeyi başardı, 34 maç ise berabere sonuçlandı.

Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak tamamlayan Barcelona ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla arasındaki Süper Kupa finali Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te yapılacak. 11 Ağustos Salı günü saat 21.45'te başlayacak maç TRT 1 ve Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

MAÇIN ÖNEMLİ NOTLARI

UEFA Süper Kupa'da İspanyol ekipleri üçüncü kez karşılaşacak. 2006'daki finalde Sevilla, Barcelona'yı 3-0'la geçerek kupayı müzesine götürmüştü. 2014'teki finalde ise Devler Ligi'nin şampiyonu Real Madrid, Sevilla'yı 2-0 mağlup ederek mutlu sona ulaşmıştı.

Gürcistan'ın Tiflis kentinde 11 Ağustos'ta oynanacak olan mücadele de Barcelona'ya transfer olan milli futbolcumuz Arda Turan ve kabakulak hastalığı geçiren Neymar forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

SON 5 UEFA SÜPER KUPA ŞAMPİYONU

2010 - Atletico Madrid
2011 - Barcelona
2012 - Atletico Madrid
2013 - Bayern Münih
2014 - Real Madrid

Barcelona Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı izlenebilecek

BARCELONA SEVİLLA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat: 21.45

Hakem: William Collum

Stat: Tiflis Dinamo Stadı

Yayın: TRT 1 - Tivibu Spor

BAKMADAN GEÇME!