Banliyö treninde korkunç ihmal

Güncelleme Tarihi:

Banliyö treninde korkunç ihmal
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2009 08:40

Hareket halindeki kapısı açık trene binmek isteyen Zeytinburnu Belediyesi İmar Müdür Yardımcısı ve e Harita Mühendisi Ergin Uçarlı, dengesini kaybederek rayların üstüne düştü. Feci kazada mühendisin iki ayağı koptu.

Haberin Devamı

Dün akşam saatlerinde Kazlıçeşme Tren İstasyonu'na gelen Zeytinburnu Belediyesi İmar Müdür Yardımcısı ve Harita Mühendisi Ergin Uçarlı (43), Sirkeci'ye gitmek için trene binmek istedi. Halkalı istikametinden Sirkeci'ye giden banliyo treninin hareket halinde ve kapısının açık olduğunu gören Uçarlı, son vagona yetişmek isterken dengesini kaybederek rayların üstüne düştü. Trenin altına düşen Ergin Uçarlı'nın her iki ayağı da vagon ve rayların arasında kalarak koptu.

 

Ergin Uçarlı, olay yerine gelen ambulans ile İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk kontrollerde Ergin Uçarlı'nın kopan ayaklarının yerine dikilemeyeceği ve protez ayak takılmasına karar verildiği öğrenildi. Kazadan sonra Kazlıçeşme Tren İstasyonu'ndan geçen trenlerin kapıları açık şekilde seyretmeye devam ettikleri görüldü.

 

Haberin Devamı

Olaydan sonra Tren İstasyonu'na giden Ergin Uçarlı'nın arkadaşı Ali Yarli, "Olayı duyarak istasyona gittim. Hemen ambulans ile hastaneye kaldırdılar. Nasıl olduğunu göremedik"dedi. Kazadan sonra hastaneye gelen Zeytinburnu Belediye Başkan yardımcısı Zafer Alsaç ise, "Kazlıçeşme Tren İstasyonu'ndan Sirkeci'ye hareket halinde olan trene atlarken düşüyor. Son vagona bindiği için son tekerleğine rastlıyor. Bileğinden iki ayağı kopuk durumda şu anda. Doktorlar gerekli müdahaleyi yaptılar. Sonucu bekliyoruz.Arkadaşımız Belediye'de İmar Müdür Yardımcısı. Dürüst, güvenilir, temiz, pırlanta gibi birisiydi. Mesleği harita mühendisiydi. Bütün belediye personelinin sevdiği ve değer verdiği kaliteli bir insandı. Biz gittiğimizde 10 dakika olmuştu kaza olalı ve doktor vardı. İlk müdahale yapılmıştı. Tahminimce 20 dakika sonra ambulans geldi. Doktorlar elinden geleni yapıyor." dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!