Bankalar ne zaman açılacak?

Güncelleme Tarihi:

Bankalar ne zaman açılacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2019 08:18

Ramazan Bayramı'nın sona ermesinin ardından, EFT, havale gibi işlemlerini bankada halletmek isteyen vatandaşlar, internet üzerinden, 'Bankalar ne zaman açılacak?' sorusuna yanıt arıyor. Bankaların resmi tatili 3 Haziran arefe günü öğleden sonra başlamıştı. Peki, bankalar açıldı mı? Bankalar ne zaman çalışacak? İşte, o konu ile ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı sona erdi ancak resmi kurum ve kuruluşların tatili devam ediyor. Tatil nedeniyle EFT, havale ve borç ödeme gibi işlemlerini ertelemek zorunda kalan vatandaşlar, bankaların çalışma durumunu araştırıyor. Peki, bankalar ne zaman açılıyor? EFT ve ödemeler bugün yapılabilir mi?

Ramazan Bayramı tatilinin son günlerini yaşayan vatandaşların gündemindeki konuların başında bankaların mesaisi var. Bankaların Ramazan Bayramı tatili 3 Haziran arefe günü öğleden sonra başladı ve 4-5-6 Haziran tarihlerinde de devam etti.  Ancak resmi tatilin bu yıl 9 gün olarak belirlenmesi kafalarda soru işareti bıraktı. Yurda dönüş yapan veya bayram planlarını bitiren vatandaşlar, banka işlemlerini gerçekleştirmek için "Bankalar ne zaman açılıyor? EFT ve ödemeler bugün yapılabilir mi?" sorularına yanıt arıyor. 

Haberin Devamı

 BANKALAR AÇILDI MI?

3 Haziran Pazartesi öğleden sonra ve bayramın ilk üç günü tatile giren bankalar 7 Haziran Cuma günü yeniden çalışmaya başladı. EFT işlemleri de olağan şekilde 7 Haziran Cuma günü yapılabilecek, 3 Haziran'da öğleden sonra yapılan işlemler hesaplara yansıyacak. 

BAKMADAN GEÇME!