Bankacıya 1 milyon TL kaptırdı intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Bankacıya 1 milyon TL kaptırdı intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2010 16:19

HATAY’da, bir bankanın şube müdür yardımcısına 1 milyon lirasını kaptıran işadamı 52 yaşındaki Abdulkerim Tarsuslu, kendini iple asarak yaşamına son verdi. Tarsuslu, geride bıraktığı notta ölümünden bankanın sorumlu olduğunu yazdı.

Geçen yıl eylül ayında bir bankanın Antakya Şubesi’nde müdür yardımcısı olarak görev yapan 32 yaşındaki Çiğdem B., bazı müşterilerine ait 1 milyon 600 bin TL’yi kendi adına borsaya yatırıp kaybettiği iddiasıyla tutuklandı.

Çiğdem B'ye güvenerek, 1 milyon lirasının bulunduğu hesabıyla ilgili işlem yapma yetkisi veren Samandağ İlçesi’nde beyaz eşya mağazası bulunan işadamı Abdulkerim Tarsuslu da parasını kaybetti. İçinde çocuklarına ait paranın da olduğu 1 milyon TL’yi kaybedince bunalıma giren Abdulkerim Tarsuslu, dün akşam kendini evinin damındaki demir kancaya iple astı.

Babalarını ortada göremeyen çocukları dama çıktıklarında, ipte sallanırken Tarsuslu’yu alıp, hastaneye götürdü. Ancak işadamının öldüğü anlaşıldı. Tarsuslu’nun üzerinden ölümünden bankacı kadın ile bankanın sorumlu olduğunu yazdığı not çıktı.

Olayla ilgili soruşturma sürerken, babasının ölümüyle yıkılan Ayhan Tarsuslu, “Parayı kaptırmasına rağmen ekonomik sorunumuz yoktu. Ama bu durumu bir türlü kendine yediremedi, çünkü içinde bizlere ait para da vardı. Bu onu çok üzdü” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!