Banka müdürünü 2 bacağından vurdu

Güncelleme Tarihi:

Banka müdürünü 2 bacağından vurdu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2013 21:31

ADANA’da bir bankanın şube müdürü Nedim Can oturduğu kafeteryadaki diğer müşterilerin gözleri önünde ’paramı sana yedirtmem’ diyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Yaralı, hastaneye kaldırılırken olayın zanlısı olarak 39 yaşındaki Kadir Y.’nin, gözaltına alındı.

Olay, merkez Seyhan İlçesi’nin Kurtuluş Mahallesi’ndeki Ziyapaşa Bulvarı önünde akşam saatlerinde meydana geldi. Özel bir bankanın şube müdürü olan Nedim Can’ın yanına gelen, Kadir Y., ruhsatlı tabancasını çekip, kafeteryadeki diğer müşterilerin gözleri önünde peş peşe ateşledi. Kadir Y.’nin silahından çıkan kurşunlar Nedim Can’ın bacaklarına saplanırken, olay karşısında paniğe kapılan müşteriler de sağa sola kaçıştı. Bu sırada kafeteryada bulunan bir kadın müşteri de çıkan arbedede yere düşerek kolundan yaralandı. Nedim Can kanlar içinde yere düşerken, silahlı saldırgan ’Sana o parayı yedirmem’ diye bağırarak caddede koşmaya başladı. Silahlı saldırı ihbarı üzerine ekipler harekete geçti. Olayın şüphelisi Kadir Y., olay yerinden 100 metre ileride trafik ekiplerince suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı.

Düşüp kolundan yaralanan kadın, çevrede bulunanlar tarafından Özel Adana Hastanesi’ne götürüldü. Nedim Can ise, olay yerine gelen ambulans tarafından Doktor Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gözaltına alınan Kadir Y., aralarında alacak verecek yüzünden anlaşmazlık bulunduğunu ileri sürerek, "O’nun müdürlük yaptığı banka şubesinde bir milyon liram vardı. Paramıı kendi hesabına aktarmış. Israrla paramı istediğim halde alamadım" diye ifade verdiği öğrenildi.

Nedim Can’ın tedavisi sürerken, gözaltındaki Kadir Y., ise Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği’ne teslim edildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!