Bana üç konuda komplo olabilir: Para, kadınlar ve Yahudiliğim

Güncelleme Tarihi:

Bana üç konuda komplo olabilir: Para, kadınlar ve Yahudiliğim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2011 00:00

DOMINIQUE Strauss-Kahn’ın kendisine oyun oynanabileceğine ilişkin çok kısa bir süre önce bir açıklama yaptığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Liberation Gazetesi’ne 28 Nisan’da demeç veren Kahn, bir soru üzerine biri kriptolu iki telefon kullandığını belirterek, “Kendimi sürekli gözlem altında hissediyorum. Bu konuşmanın dinlenmemesi için diğer telefonu dışarıda bıraktım. Basit bir önlem” ifadesini kullanıyor. IMF Başkanı, sözlerini şöyle sürdürüyor:
“Bana hangi konularda oyun oynayabilecekleri belli: Para, kadınlar ve Yahudi kimliğim. Evet kadınlar, kadınları seviyorum, ne olmuş yani? Yıllardır benim grup seks yaptığıma dair fotoğraflar olduğunu söylüyorlar. Ortaya çıkmadı. Bir otoparkta tecavüze uğrayan bir kadına, bu suçu benim işlediğimi söylemesi için 500 bin ya da 1 milyon Euro teklif edilmiş. Tribune Juive diye bir internet sitesi, ‘Her sabah kalktığımda kendime İsrail için nasıl yararlı olurum’ diye sorduğumu yazmış.Bunları nasıl yazıyorlar, ortada... Böyle bir salaklığı yalanlama ihtiyacı bile hissetmedim. Adaylığım söz konusu olursa bu üç konuda saldırıların gelmesini bekliyorum.”

Sarkozy’ye de çatmış

Haberin Devamı

Le Point Dergisi’ne göre 2009 yılının eylül ayında, Pittsburg’da gerçekleştirilen G-20 zirvesi sırasında Fransız cumhurbaşkanlığı yarışında rakip olabileceği Nicolas Sarkozy ile de atışmış. Kahn, tuvalette karşılaştığı Sarkozy’ye “Sizin yaptıklarınız hakkında çok şey biliyorum. Benim özel hayatım hakkında dosyalar ve fotoğraflar hazırlatıyorsunuz. Bana saldırmak için. Tüm bunların Elysee Sarayı’nda organize edildiğini biliyorum. Adamlarına söyle, komplolarına son versinler, yoksa mahkemeye gideceğim” diye çatmış.

IMF BAŞKANI'NA KELEPÇE VURDULAR / FOTO GALERİ

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!