Balıkesir'de korkunç olay

Güncelleme Tarihi:

Balıkesirde korkunç olay
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2011 10:48

BALIKESİR’in Bandırma İlçesi’nde ikinci eşinden boşandıktan sonra sevgilisinden bir ay önce bir erkek bebek dünyaya getiren 40 yaşındaki Meral B.’nin, bebeği evinde öldürdükten sonra cesedi parçalayarak koli içersindeki toprağa gömdüğü ortaya çıktı. .

Haberin Devamı

Doğum sonrası bebeği görmek için evine gelen sağlık görevlilerine "Ben doğum yapmadım" demesi üzerine tutuklanan Meral B.’nin, cezaevinde ziyaretine gelen ve "Anne çocuğu ne yaptın. Yoksa beni de tutuklayacaklar" diye soran kızına itiraf ettiği belirtildi.

Bandırma’da, ilk eşinden olan kızı 20 yaşındaki Demet Ç. ve boşandıktan sonra ölen ikinci eşinden olan 14 yaşındaki oğlu Umut B. ile yaşayan Meral B., adını gizli tuttuğu sevgilisiyle ilişki kurdu. Meral B., bir ay önce Bandırma’da hastanede erkek bebek dünyaya getirdi. Daha sonra bebeği ile evine gelen Meral B., bir süre sonra kızı ve oğluna bebeği evlatlık verdiğini söyledi.

GÖREVLİLERE ’DOĞUM YAPMADIM’ DEDİ

İddiaya göre, doğumdan 5 gün sonra bebeğini evde öldüren ve cesedini parçalayıp koli içinde toprağa gömen Meral B., bebeğin sağlık kontrollerini takip için eve gelen Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması görevlilerine, "Ben doğum yapmadım" dedi. Kayıtlarda doğum yaptığı görülen Meral B.’nin hareketlerinden şüphelenen görevlilerin polise haber vermesi sonucu gözaltına alınan Meral B., geçen pazartesi günü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haberin Devamı

CEZAEVİNE GELEN KIZINA İTİRAF ETTİ

Gerçek, dün annesini cezaevinde ziyaret eden Demet Ç.’nin, "Anne güvenlik görevlileri beni çok sıkıştırıyor. Bebeğin yerini soruyorlar. Gerçeği söylemezsek beni de cezaevine atacaklar. Ne olur yardımcı ol" demesi üzerine ortaya çıktı. Bunun üzerine Meral B., bebeği evde öldürdüğünü, cesedinin bazı parçalarının yatak odasında bulunan koli içersine koyup toprağa gömdüğünü, bazı parçaları ise çöpe attığını itiraf etti.

Annesinden gerçeği öğrenince polise giden Demet Ç., olayı anlattı. Evde arama yapan polisler, koli içersinde yeni doğan bebeğin altı parça halinde bazı organlarını toprağa gömülü buldu. Bebeğin başı ve belden aşağısının ise çöpe atıldığını sanan polis, topraktan çıkardığı ceset parçasını İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!