Balayına giden çifti kaza ayırdı

Güncelleme Tarihi:

Balayına giden çifti kaza ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2010 10:18

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde dün geceki düğünle dünyaevine giren 23 yaşındaki Sinem Kaçar ve aynı yaştaki Fatih Kaçar, balayı yolunda Karacabey İlçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Sinem Kaçar yaşamını yitirirken eşi kazadan ufak yaralarla kurtuldu.

ONLARDAN GERÄ°YE BU FOTOÄžRAFLAR KALDI

1 GÜNLÜK GELİNİN SON GÖRÜNTÜLERİ / WEB TV 

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI - FOTO GALERİ

Ä°negöl Ä°lçesi'nde mobilyacılık yapan Fatih Kaçar ile bir avukatlık bürosunda sekreter olarak çalışan Sinem Kuşçu, 6 ay önce niÅŸanlandı. Dün gece Ä°negöl'deki Gölbaşı Salonu'nda yapılan düğünle evlenen çift, bugün öğle saatlerinde yakınlarıyla vedalaÅŸtı. Çift daha sonra, Fatih Kaçar'ın bir arkadaşından aldığı hafif ticari araçla balayı için Balıkesir'in Edremit Ä°lçesi'ne gitmek üzere yola çıktı.  Â

Fatih Kaçar, bugün saat 15.30 sıralarında Bursa- Karacabey karayolunun 35'inci kilometresinde aşırı hız yüzünden yönetimindeki aracın direksiyon kontrolünü kaybetti. Åžarampole yuvarlanan araçtaki Sinem Kaçar ve Fatih Kaçar ağır yaralandı.Â

Kaza yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Sinem Kaçar yolda yaşamını yitirdi. Hastanede tedavi altına alınan Fatih Kaçar tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kaza haberinin ulaştığı İnegöl'de daha saatlerce evelenen gelin- damadın aileleri ise gözyaşlarına boğuldu, sinir kirizi geçirdi. Genç çiftin dün geceki düğünlerinde, nikahın kıyılmasının ardından ilk danslarını Ferhat Göçer'in ‘Görmez olsun’ adlı şarkısıyla yaptıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!