Balat'ta kadın cinayeti

Güncelleme Tarihi:

Balatta kadın cinayeti
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 18, 2012 07:46

İstanbul Balat'ta Mahmure K., nikahsız yaşadığı eşi tarafından çocuklarının gözü önünde hunharca katledildi. Cinayetin yemek tartışması nedeniyle işlendiği iddia edildi.

Haberin Devamı

31 yaşındaki Zülfikar B., 19 yaşında ki Mahmure K.’yi 47 yerinden bıçaklayarak öldürdü. K.’nin darbeyi en fazla göğüs ve boğaz bölgesinden aldığı belirtildi. Zülfikar B.'nin karısını bıçaklamadan önce de sopayla dövdüğü iddia edildi.

Zülfikar B'nin polise verdiği ilk ifadesinde "Patates köfte yapmasını istedim. Yapmayınca tartışmaya başladık. O sırada kendimi kaybetmişim" dediği iddia edildi.

BALAT'TA VAHÅžET / WEB TVÂ

Balatta kadın cinayeti

Çiftin tarihi bir mekanda ailece çektirdiği bir kare fotoğraf...

POLİSE TESLİM OLDU      

Eşini hunharca öldürdüğü iddia edilen zanlı suç aleti bıçakla birlikte yanına biri 1,5 diğer 5 yaşında olan 2 çocuğunu da alarak Şehit Tevfik Fikret Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Zanlının teslim olmasının ardından şahsın oturduğu adrese gelen polis kan gölüne dönmüş daireyle karşılaştı. Her hangi bir ihtimale karşı olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının yaşayıp yaşamadığını kontrol etti. Yapılan kontrolde genç kadının hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

ŞİDDET GÃœNDÃœZ BAÅžLADIÂ

Olay Yeri Ä°nceleme Ekipleri evde detaylı bir inceleme yaptı. Kadının cesedi incelemelerin ardından Haseki EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kadının cesedi çıkartılılırken bir komÅŸu kadın, "14 yaşından beri çile çekiyor, iÅŸkence görüyor. Belki mezarında rahat eder" dedi. KomÅŸularının iddiasına göre gündüz baÅŸlayan ÅŸiddet gün boyu sürdü. KimliÄŸinin açıklanmasını istemeyen bir kiÅŸi, "Gündüz aile kavgası yüzünden buraya polis geldi. Bizim defalarca telefon etmemize raÄŸmen polis eve girip ÅŸahsı gözaltına almadı" dedi.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!