Bakırköy'de silahlı saldırı: 2 ölü

Güncelleme Tarihi:

Bakırköyde silahlı saldırı: 2 ölü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2010 00:38

İstanbul Bakırköy'de İstanbul caddesi üzerinde bulunan Bakırköy İş merkezinde bir menkul değerler firmasına giren silahlı kişi içeride bulunan çalışanları silahla yaraladı. Olayda 2 kişi yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

İŞTE OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER / WEB TV

Emekli polis olduğu öğrenilen Vedat G.'nin birikimini borsada kaybedince saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul Bakırköy'de İstanbul Caddesi'nde bulunan Bakırköy İş merkezindeki bir menkul değerler firmasına giren silahlı kişi içeride bulunan çalışanlara kurşun yağdırdı.

Saldırıda vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Sebire Yaman olay yerinde hayatını kaybederken, şube müdürü Erol Postacı (49) ise ağır yaralandı. Ancak Postacı kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Olayı öğrenip işhanı önüne gelen Postacı'nın yakınları sinir krizi geçirdi. Saldırı sonra kaçan kişinin Emekli polis memuru Vedat G. olduğu öğrenildi. Birikimini borsada kaybettiği öne sürülen Vedat G.'nin bunun sorumlusu olarak gördüğü için Postacı ve Yaman'ı kurşun yağmuruna tuttuğu iddia edildi. Polis, kaçan saldırganı yakalayabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!