Bakırköy'de dehşet anları! Aracı vatandaşların üzerine sürdü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2018 18:16

Bakırköy'de, bir sürücü tartıştığı kişilerin üzerine otomobilini sürdü. Olayda çevredeki yayalardan da yaralılar var. Bakırköy’ün en işlek caddesi İstanbul Caddesi’nde gerçekleşen olay kameralara yansıdı. Bir çok kişiye çarptıktan sonra kaçan sürücü kısa sürede yakalandı.

Haberin Devamı

İstanbul Bakırköy'de bir kadını darbettiği ileri sürülen şahsın, aracını kendisine tepki gösteren vatandaşların üzerine sürmesi sonucu bazı kişiler yaralandı.

Alınan bilgiye göre, bir alışveriş merkezinin önünde araç içerisinde bir kadını darbettiği öne sürülen kişiye vatandaşlar tepki gösterdi. Bu sırada tartışma yaşandı. Bir süre sonra, şahıs aracını hareket ettirirken, vatandaşların tepkisi sürdü.

Bakırköyde dehşet anları Aracı vatandaşların üzerine sürdü

Şahıs aracını vatandaşların engelleme çabalarına rağmen kaldırıma doğru çıkardı. Bu sırada aracıyla bazı vatandaşlara ve park halindeki araçlara çarpan şahıs, ters yönden olay yerinden kaçtı.

Bakırköyde dehşet anları Aracı vatandaşların üzerine sürdü

Olayda bazı kişiler yaralandı.

Haberin Devamı

Kaçan şahsın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

O SÜRÜCÜ YAKALANDI

Kaçan sürücüyü polis ekipleri kısa sürede yakalarken, vatandaşların linç girişimi üzerine şahıs olay yerinden uzaklaştırıldı.

OLAY ANINI ANLATTILAR

Bir görgü tanığı, "Adam sevgilisini dövüyormuş, millet de görüp müdahale ediyor. Arabandan indiriyorlar, motosikletli gelip kaskıyla kafasına vuruyor. Arabasına binip kaldırımın üstüne bu sefer yayaları eziyor. Bir kaç kişiyi hastaneye kaldırdılar. Ondan sonra 15-20 dakika sonra tekrar geliyor aynı yere. Bu sefer başka birine vuruyor, millet görünce millet 1 buçuk kilometre kovalıyor. Emniyet müdürü arabayı kullanarak buradan çıkardı onu." dedi.

Bir başka görgü tanığı da, "Motora çarptı, arabaya çarptı, sonra geri geldi kavga etmek için vatandaş da üstüne koştu, kaçtı şimdi. Herkesin üstüne arabayı sürdü, hiç durmadan devam etti, yaşlı çoluk çocuk demeden ezdi." diye konuştu

Bakırköyde dehşet anları Aracı vatandaşların üzerine sürdü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!