Bakana sitem faksı

Güncelleme Tarihi:

Bakana sitem faksı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

5 sivil toplum örgütü, Turizm Bakanı Mumcu'ya mektup yazdı.

KAVGA BÜYÜYOR

KAMUOYUNA ilk kez Hürriyet Akdeniz'in duyurduğu, Antalyalı turizmciler ile TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy arasındaki kavga giderek büyüyor. Kavgaya son olarak Turizm Bakanı Erkan Mumcu da dahil oldu. Antalya'daki 5 sivil toplum örgütünün başkanları, MEDİTT Fuarı'na katılmayan Bakan Mumcu'ya bir faks göndererek, sitemlerini dile getirdi.

İMZALI FAKS

ATSO Başkanı Tunay Altınpınar, AESOB Başkanı Orhan Tolunay, AKTOB Başkanı Ahmet Barut, ATAV Başkanı Mustafa Çalık ve ANSİAD Başkanı Güngör Pekşen imzalı faksta, Mumcu'nun fuara katılmamasını ve temsilci göndermemesini eleştiren başkanlar, ‘‘Son günlerde aldığımız bazı duyumları doğrular nitelikte davranıyorsunuz’’ diye uyardı.

ÜZÜNTÜYLE KARŞILIYORUZ

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'un Antalya'daki turizm fuarını engellemeye çalıştığını belirten başkanlar, ‘‘Fuar organizatörü bir firmayı tehdit ederek çekilmesini sağladı. Fuar tarihinde 150 acentayı Kıbrıs'a geziye götürerek, MEDİTT'e gölge düşürmeye çalıştı. Turizmi geliştirmekle görevli bir kurumun başkanının bunları yapmasını üzüntüyle karşılıyoruz’’ dedi.

İDDİALARI DOĞRULAR

Başaran Ulusoy'un fuarın yaklaştığı günlerde, (Turizm Bakanı fuarın açılışına gelemez. Bizim bulunmadığımız yerde bakan olamaz) dediğini hatırlatan örgüt temsilcileri, Mumcu'nun fuara katılmamasının dikkat çekici olduğunu belirterek, ‘‘Fuara katılmamanız ve temsilci göndermemeniz, bu iddiaları doğrular yönde bulunmaktadır’’ diye yazdılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!