Bakan Şimşek'e çift şemsiyeli koruma

Güncelleme Tarihi:

Bakan Şimşeke çift şemsiyeli koruma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2008 09:57

Devlet Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'in Nizip İlçesi'ni ziyaretinde yağmura yakalandı. Bakan Şimşek'in yağmurdan etkilenmemesi için korumaları tarafından iki şemsiye tutulması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Nizip İlçesi'ne bağlı Kocatepe Beldesi'ndeki otoban şantiyesine gelerek yetkililerden bilgi alan Bakan Şimşek'e, Nizip Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Nizip Belediye Başkanı AKP’li Hacı Fevzi Akdoğan, AKP'li Kocatepe Belde Belediye Başkanı Sıtkı Yücedağ, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Engin Onur ve daire amirleri eşlik etti. Uzun süredir yağışların yaşanmasıyla büyük bir kuraklığın yaşandığı Nizip İlçesi'nde, Bakan Şimşek'in gelişiyle birlikte, yaklaşık 1 saat boyunca yağmur yağdı.

Korumaları Bakan Şimşek'in ıslanmasını engellemek için 2 şemsiye açtı. Gaziantep-Şanlıurfa otoyol çalışması hakkında Karayolları 5'nci Bölge Müdürü Mehmet Akyiğit'ten bilgi alan Şimşek, Gaziantep-Şanlıurfa arasındaki otoban yolunda yarım kalan çalışmalar için ödenek aktarılacağını söyledi. Şimşek daha sonra Şanlıurfa'ya doğru hareket etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!