Bakan Özak, sonuçları pasta keserek kutladı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Özak, sonuçları pasta keserek kutladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2007 22:10

BAYINDIRLIK ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, AKP’nin seçim zaferini parti teşkilatında pasta keserek kutladı.

Haberin Devamı

Trabzon'da seçim sonuçları kesinleşince AKP İl Başkanlığı’nda coşku doruğa ulaştı. Parti binasına gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, partililer tarafından alkışlarla karşılandı. AKP'nin 5'inci sıradan seçilen ve Trabzon’un ilk kadın milletvekili olmayı başaran Safiye Seymenoğlu’nu da kutlayan Bakan Özak, “Bu durum AK Parti'nin bayanlara vermiş olduğu önemin sonucu. Biz 62 tane kazanabilecek yerden bayan aday gösterdik” dedi.

Seymenoğlu’nun milletvekilliğini pasta keserek kutlayan Bakan Özak, “Bir başarı varsa bu teşkilatımıza aittir. Gece- gündüz uyumadan koşan, evini, işini, çocuğunu ihmal eden arkadaşlarımıza aittir. Herkes koşturdu. Ama esas başarı milletimizindir. Büyük bir sorumluluk üstlendik. İnşallah bu sorumluluğun altından çıkarız. Milletimizi muasır medeniyetler seviyesine de çıkarırız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Safiye Seymenoğlu ise “Biz kadınlar olarak Trabzon’da bir ilki başardık. Bu sadece benim başarım değil. Teşkilattaki kadınların ve partili partisiz bütün kadınların başarısıdır” diyerek duygularını ifade etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!