Bakan kuyruğu kaldıramadı ama başka birşey yaptı

Güncelleme Tarihi:

Bakan kuyruğu kaldıramadı ama başka birşey yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2011 12:10

ÇEVRE ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Torba Yasa’dan yararlanmak isteyen vatandaşların Afyonkarahisar Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) önünde oluşturdukları kuyruğa müdahale etti.

Haberin Devamı

KUYRUKTAKÄ°LERE LOKUM DAÄžITILDI / FOTO GALERÄ°

Bakan Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitinginden önce esnaf ziyareti yaptı. Esnaf ziyareti sırasında SGK Müdürlüğü’ndeki kuyruğu gören Bakan Eroğlu, vatandaşlarla sohbet etti. Torba Yasa’dan yararlanmak ve Bağ-Kur borçlarını yeniden yapılandırmak amacıyla Merkez Müdürlüğü’ne gelen vatandaşlarla sohbet eden Bakan Eroğlu, SGK İl Müdürlüğü’nün Bağ-Kur’dan sorumlu Müdür Yardımcısı Faruk Celayir’den bilgi aldı. Bakan Veysel Eroğlu, vatandaşın sorununun çözülmesi gerektiğini belirterek kuyrukta bekleyen vatandaşlara çay ve lokum ikram edilmesi talimatını verdi. Çay ve lokum masrafını cebinden karşılayan Bakan Eroğlu, "Vatandaş hem para verecek, hem bekleyecek. Bu olmaz" dedi.

Müdürlük yetkilileri ise eleman eksikliÄŸi nedeniyle bu kuyruÄŸun oluÅŸtuÄŸunu kaydetti. Bakan EroÄŸlu’nun talimatından sonra kuyruktaki vatandaÅŸlara Afyonkarahisar lokumu ikram edildi.  Â

Kuyrukta bekleyen vatandaşlar, sabah saatlerinden beri işlem yaptırmak için beklediklerini, bu konuya bir an önce çözüm bulunması gerektiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!