Bakan Koç: Ben müslüman değil miyim?

Güncelleme Tarihi:

Bakan Koç: Ben müslüman değil miyim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2005 13:23

Aydın'a gitmek üzere uçakla İzmir'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Hz. Muhammed'in kutsal emanetlerinden Sakal-ı Şerif'i, görmek için ayağına getirtmesiyle ilgili soruya, “Ben müslüman değil miyim?” diye yanıt verdi.

Ziyaretçilerin görebilmek için saatlerce sıra beklediği, bulunduğu camide izdihamların yaşandığı Hz. Muhammed'in kutsal emanetlerinden Sakal-ı Şerif'i, görmek için İstanbul Atatürk Havalimanı'na getirten Bakan Koç, bugün memleketi Aydın'ın ilçelerinde çeşitli açılışlara katılmak için İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na geldi.

Koç'u havalimanında Aydın Valisi Mustafa Malay, bürokratlar ve partililer karşıladı. Bakan Koç'u karşılamaya gelenler arasında yer alan Özgür Doğanoğlu adlı bir genç, Bakan Koç'a hemşehrisi olduğunu belirtip, kendi doldurduğu Türk Sanat Müziği CD'si ile özgeçmişini vererek, “Yardımlarınızı bekliyorum” dedi.

Bakan Koç, havalinanından kendisini Aydın'a götürecek minibüse binerken, DHA muhabirinin, Sakal-ı Şerif'i havaalanına getirtmesiyle ilgili eleştiriler karşısında ne düşündüğünü sorması üzerine gülümseyerek, “Ben müslüman değil miyim?” dedi. Hemen araya giren korumalar minibüsün kapısını kapatarak Bakan Koç'a başka soru sorulmasını engelledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!