Bakan Bayraktar Trabzon'da yayla şenliğine katıldı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Bayraktar Trabzonda yayla şenliğine katıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2013 19:02

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sisdağı Yayla Şenlikleri’ne katıldı. Şenlik alanında yöre sakinleriyle selamlaşan Bayraktar, kendisiyle bayramlaşan çocuklara oyuncaklar hediye etti, Ak Parti İlçe Başkanı aracılığı ile de harçlık verdi.

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı’nı Trabzon’da geçiren Bakan Bayraktar, öğle saatlerinde Şalpazarı İlçesi Sisdağı Yaylası’na giderek, bu yıl 194’üncüsü düzenlenen yayla şenliğine katıldı. Bir konuşma yapan Bayraktar, "Bu şenliklere sahip çıktıkları için kalbi güzel, hoş görülü insanları kutluyorum. Bizim vatanımız, topraklarımız, devletimiz kutsaldır. Topraklarımız kanla yoğrulmuş müstesna topraklardır. Türkiye’miz gelişiyor, kalkınıyor. Eskiye göre Türkiye bazı konumlarda 3 kat, bazı konumlarda 10 kat gelişti. Ama bunların hiçbiri yeterli değil" dedi. Konuşması sonrasında Bakan Bayraktar’a yöresel kıyafetli oyuncak bebek hediye edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, şenlikte kendisiyle bayramlaşmak isteyen çocukların da yüzünü güldürdü. Bir satıcıdan aldığı şişme oyuncakları çocuklara dağıtan Bayraktar, vatandaşların sorunlarını da dinledi. Bakan Bayraktar’ın, bayramlaşmaya gelen çocuklara dağıtması için AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay’a bir miktar para verdiği gözlendi. Günay da, Bayraktar’dan aldığı parayı bayramlaşmaya gelen çocuklara dağıttı. Şenlik alanında seyyar satıcıları da gezen Bakan Bayraktar, sonra da yayladan ayrıldı.

BAKMADAN GEÇME!