Bakan Akdağ'dan iş istedi

Güncelleme Tarihi:

Bakan Akdağdan iş istedi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2010 16:55

Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın Zonguldak ziyareti sırasında hareketli dakikalar yaşandı. Bakan Akdağ ile konuşmak isteyen bir genci polisler ağzını kapatarak engellemek istedi. Bunu gören Bakan, polisleri genci bırakması için uyardı. Zor da olsa Bakan Akdağ'a ulaşan genç, işsiz olduğunu söyledi, yardım istedi.

Haberin Devamı

GENCİ POLİSLER BÖYLE ENGELLEDİ

Bakan Akdağ, Zonguldak Valiliği'nden Vali Erdal Ata ve milletvekilleri ile partisinin İl Başkanlığı’na yürüyerek geçti. Kaldırımda bekleyen ve işsiz olduğunu söyleyen bir kişi parti binasına yaklaştığı sırada Bakan Akdağ ile görüşmek istedi. polisler, ‘Kadir' adlı bu kişinin ağzını kapatarak konuşmasını engellemeye çalıştı. Bunu gören Bakan Akdağ polislere müdahale ederek, “Bırakın gelsin” dedi. Bakan Akdağ’ın yanına giden ve Anadolu Üniversitesi mezunu olduğunu söyleyen işsiz genç, “Annem beni yetiştirirken kalp hastası, şizofren hastası oldu. 500 lira maaşla geçinemiyoruz. Devletin Valisi bana diyor ki; ‘Sen yetimhanede yetişseydin sana iş vardı ama şimdi yok.’ Ben iş istiyorum. Partinin kapısından beni atmaya kalktılar. Benim elim kolum düştü. Bana yardımcı olun. Ben bu ülkenin evladıyım” dedi.

Haberin Devamı

Bakan Akdağ, yanaklarını okşayıp kucakladığı gence, “Biz alakadar oluruz. Merak etme” diyerek teselli etmeye çalıştı. Bakan Akdağ, adresini ve telefon numarasını aldırdığı gencin sorununu çözeceğini söyledi. Bakan Akdağ, daha sonra partiye geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!