Bakalım daha adım kimlerle çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Bakalım daha adım kimlerle çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2003 01:50

Ayşegül Aldinç, UFO araştırmacısı Süleyman Burak ile aşk yaşadığı ve bu beraberliğin Marmaris yolunda geçirdikleri trafik kazasıyla ortaya çıktığı yolundaki haberlere, ‘‘Merhaba dediğimiz her adamla elek- triklenmeyiz biz. Aşk meşk işi o kadar kolay değil’ yanıtını verdi.

Ayşegül Aldinç'le ilgili aşk haberi, sanatçıyı şaşırttı. Süleyman Burak adlı ‘‘UFO araştırmacısı’’yla birlikte olduğu ve bu beraberliğin Marmaris yolunda geçirdikleri trafik kazası sonucu ortaya çıktığı iddiasının asılsız olduğunu belirten Aldinç, şunları söyledi:

‘‘Bu olay sanırım reklam için yapılıyor. Süleyman Burak bir arkadaşımın arkadaşı. Alanya'dan Marmaris'e getirdi bizi. Tam otele bırakırken yoldaki kasise arabanın altını vurdu ve aracın karteli delindi. Ciddi bir kaza değil. Üstelik aramızda elektriklenme falan da olmadı. Öyle merhaba dediğimiz adamla elektriklenmeyiz biz. Çocuk elektriklendiyse bilemeyeceğim ama aşk meşk işi o kadar kolay değil.’’

UFO'ların kendisinin de ilgi alanına girmesinin ortak bir paylaşım yarattığı yolundaki görüşe ise Ayşegül Aldinç şu karşılığı verdi:

‘‘Ona bakarsanız Haktan, Türkiye'deki ilk UFO'cuyum diye çıkan arkadaşım. Onunla da aşk yaşadığımız söylenmişti. Her merhaba dediğimle dedikodum çıkıyor. Bu son dedikodudan Süleyman denilen çocuğun da haberi yok. Kibar bir çocuk. Belki herkes gibi o da ister saygı duyduğu, tanınan bir kadınla adı çıksın, bu doğal. Ama ben öyle bir şey hissetmedim. Bakalım tatil boyunca kimlerle adım çıkacak. Zaten bir ilişki yaşasam göğsümü gererek söylerim.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!