Bahçelievler'de tedirgin eden görüntü... Nedeni bilinmiyor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2019 16:28

İstanbul Bahçelievler'de bulunan Kuyumcukent'ten yükselen sarı duman tedirgin etti.

Haberin Devamı

Kuyumcuket'ten yükselen sarı dumanlar görenleri hayrete düşürdü. Bahçelievler Yenibosna'da bulunan Kuyumcukent'ten akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenle bacadan sarı dumanlar çıkmaya başladı. Alışveriş merkezinin baca kısmından çıkan sarı dumanlar bir anda her yeri kapladı. Nedeni bilinmeyen sarı dumanlar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sosyal medyadan paylaşılan görüntüler 'çevre kirliliği' tepkisine neden oldu.

SARI DUMANLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Bahçelievler bulunan Kuyumcukent alışveriş merkezinin bacasından çıkan sarı duman çevredekileri tedirgin etti. AVM yönetiminden yapılan açıklamada, "Bu durumun herhangi bir tehlike arz etmediğini tüm kamuoyuna bildiririz" denildi.

Bahçelievler, Yenibosna'da bulunan Kuyumcukent alışveriş merkezinin bacasından dün akşam çıkan sarı dumanlar çevrede bulunanları tedirgin etti. Bir kişi tarafından görüntülenen dumanlar sosyal medyada paylaşıldı. Alışveriş merkezi yönetiminden dumanla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "Kuyumcukent tesisinde görülen ve sosyal medyaya yansıyan çok kısa süreli duman teknik bir arıza sebebiyle meydana gelmiş olup, anında müdahale dilmiştir. Bu durumun herhangi bir tehlike arz etmediğini tüm kamuoyuna bildiririz. Çevreye verdiğimiz kısa süreli rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!