Bahçeli: Son sözümüz Taksim’e benzemez

Güncelleme Tarihi:

Bahçeli: Son sözümüz Taksim’e benzemez
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2013 20:19

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türkiye’yi bölmeye araç olarak kullanılacak bir başkanlık sistemi kavramı, onun yanında bir özerklik, onun yanında federal ve sonunda da adını koydukları Kuzey Kürdistan gibi bağımsız devlet hayallerinden vazgeçilmelidir. Son söz söylenmemiştir. Son sözümüz Taksim’e benzemez” dedi.

Haberin Devamı

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kahramanmaraş Kültür Günleri’nde gazetecilere açıklama yapan Bahçeli şunları söyledi:

“Bu geri çekilme süreci henüz tamamlandı mı tamamlanmadı mı? Bu konuda milletimizin bir bilgisi yoktur. Daha sonra geri çekilme sürecinin yasal yönden alınacak tedbirlerle düzenlenmesi, yeni anayasada PKK taleplerinin karşılanması noktasındaki konularda da milletimizin haberi yoktur. Türkiye’nin üniter ve milli devlet yapısını ortadan kaldıracak hain faaliyetlerle toplumun dikkatini çekmek ve bir milli mutabakat seferberlik ölçeği içerisinde bu konuyu kökünden kazımak lazımdır. Kimse milleti aldatmasın. Kimse üçüncü dönemi tamamladık, dördüncü döneme talibiz demesin. Kimse hakkı olmadan cumhurbaşkanlığına talip olmasın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!