Bağdat Caddesi'nde silahlı kavga: 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Bağdat Caddesinde silahlı kavga: 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2011 09:44

KADIKÖY’deki bir barda alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı çatışmada 3 kişi yaralandı. Bir kişi olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

Olay, Bağdat Caddesi'ndeki bir barda saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, müteahhitlik yapan İsmail S, daha önce aralarında alacak-verecek meselesi bulunan Gökhan Ö ve Volkan S ile barda karşılaştı. Burada sözlü sataşmanın ardından çıkan kavgada Gökhan Ö ve Volkan S'nin yanında oturan henüz kimliği belirsiz bir kişi tabancasını çekerek ateş etmeye başladı.

Açılan ateş sonucu İsmail S omzuna, Gökhan Ö ise koluna isabet eden kurşunla yaralandı. Volkan S ise kavgada feci sekilde dövüldü. Bu sırada silahlı saldırgan yaya olarak kaçtı. Bar çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. İsmail S taksiyle, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Gökhan Ö ile Volkan S ise ambulansla götürüldükleri Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedaviye alındı. Kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalara başlayan polis, saldırgana ait olduğu ileri sürülen otomobil üzerinde inceleme yaptı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!