Bağcılar'da doktora darp kamerada! Görenler dehşete düştü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2021 14:56

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir sitede 3 güvenlik görevlisinin, stajer doktoru cop, tekme ve yumruklarla darbetme anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Darp raporu alan stajyer doktor Hamdi Arslanoğlu'nun güvenlik görevlilerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 21.30'da Bağcılar'da bulunan bir sitede gerçekleşti. İddiaya göre, özel bir üniversite hastanesinde stajyer doktor olarak çalışan Hamdi Arslanoğlu, hastanedeki nöbetinin ardından eve geldi ve internet üzerinden yemek siparişi verdi.

Sitenin güvenlik görevlileri, gelen kuryeden kimlik istedi, ancak kurye kimliğini vermek istemedi. Kurye, doktor Arslanoğlu'nu telefonla arayarak durumu anlattı.

Doktor Arslanoğlu kuryeye haklı olduğunu, güvenlik görevlilerinin kimlik alma gibi bir yetkisinin olmadığını söyledi. Aşağıya inen Arslanoğlu, yemeğini kendisi teslim aldı ve yukarı çıktı.

Arslanoğlu, telefonda görüştüğü güvenlik amirine kimlik sorma yetkilerinin olmadığını söyledi. Güvenlik amiri de yine iddiaya göre "Geliyoruz lan!" dedi. Arslanoğlu da konuşmak için aşağı indi. Telefondaki tartışma bir süre de aşağıda devam etti. Daha sonra 3 özel güvenlik görevlisi, Arslanoğlu'nu cop, tekme ve yumruklarla darbetti. Darp raporu alan Arslanoğlu güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu.

BAĞCILAR'DA GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN DARP ETTİĞİ DOKTOR KONUŞTU

Haberin Devamı

Stajyer doktor Hamdi Arslanoğlu, "Yorgun argın evime geldim. Ondan sonra yemek siparişi verdim. Kurye gelince beni aradı. 'Beni almıyorlar. Kimliğimi istiyorlar ben de vermiyorum' dedi. Ben de 'İyi yapıyorsun, Polis memuru değiller. Alamazlar' dedim. Ondan sonra aşağıya indim. Yemeğimi aldım. Sonra güvenlik amirini aradım. Kendimi tanıttıktan sonra aynı şekilde; 'Siz polis değilsiniz, herhangi bir şekilde kimlik alamazsınız, bilgi alabilirsiniz' dedim. 'Siz doktorsunuz nasıl böyle konuşursunuz' şeklinde tahrik edici laflar söyledi. Sonra 'Sen neredesin diye sordular.' 'B1 blogun önündeyim' dedim. Meğerse bunlar 3 kişilermiş. Beni sürekli arıyor. 'Geliyoruz, geldik, neredesin?' diye soruyorlardı. Önce 2 kişi geldi. Arkalarından bir kişi daha geldi. Boynumdan tutup beni cama yapıştırdı. Ben zaten şok oldum. Sonra beni düşürdüler. Ben birinin boynuna sarıldım. Alttan bir kroşe savurdu bana. Bayağı sert geldi. Sonra diğer güvenlik görevlisi 5-6 kere vurdu. Copun acısı bambaşkaymış harbiden. Vücudumun tüm bölgelerinde darp izleri var." dedi.

Bağcılarda doktora darp kamerada Görenler dehşete düştü


Haberin Devamı

"BU KİŞİLERİN YAPTIKLARI YANLARINDA KALMAMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Hamdi Arslanoğlu'nun avukatı ise, "Biz bu kişiler hakkında silahla yaralama diğer iki kişi hakkında darp ve üçü hakkında hakaret ve tehdit suçlarından suç duyurusunda bulunduk. Şu anda savcılık makamı soruşturmasını yürütmekte. Darp raporu alındı. Bu kişilerin yaptıkları yanlarında kalmaması için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!