Bacaksız Amca’ya bıçak

Güncelleme Tarihi:

Bacaksız Amca’ya bıçak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2006 00:00

Türk Sinaması’nın unutulmaz filmlerinden Hababam Sınıfı’nın "Bacaksız"ı 43 yaşındaki Tuncay Akça, dün genç bir kadın tarafından göğsünden bıçaklandı. 40’ın üzerinde film ve dizide rol alan Tuncay Akça, Ümraniye’de Hababam Emlak adlı bir emlak ofisini işletiyordu.

İddiaya göre, Akça iki ay önce 28 yaşındaki Emsal Kacamer’e bir daire kiraladı. Apartman sakinleri, "Çok gürültü yapıyor" diye şikayetçi olunca Akça ve daire sahibi dün saat 16.00’da Kacamer’le görüşmeye gitti. Kacamer, ev sahibinin "Evimi pis kullanmışsın. 500 YTL para istiyorum" sözleri üzerine çılgına döndü. Kacamer, mutfaktan aldığı bir tencere ve ekmek bıçağı ile saldırdı. Akça’nın tencere ile kafasına vuran genç kadın elindeki bıçağı da göğsüne sapladı.

/images/100/0x0/55ea6c84f018fbb8f87efb42
HASTANEYE KENDİ GİTTİ

Yaralı halde otomobiline binen Tuncay Akça, yakındaki sağlık ocağına gitti. Ambulansla Dr. Siyami Ersek Göğüs ve Damar Cerrahisi Hastanesi’ne kaldırılan Akça’nın yarasının kalbine yakın olduğu ve bir süre yoğun bakımda tutulacağı belirtildi. Hastaneye giderken annesini arayan Akça "Bugün eve gelmiyeceğim" dedi. Ailesi olayı hastane yetkililerinin haber vermesiyle öğrendi. Emsal Kacamer gözaltına alındı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!