Babasının yaktığı Batuhan kurtarılamadı

Güncelleme Tarihi:

Babasının yaktığı Batuhan kurtarılamadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

KOCASİNAN'da, Ömer Mamaşlı'nın, eşinin boşanma davası açması üzerine çılgına dönüp, kendisiyle birlikte yaktığı iki yaşındaki oğlu Batuhan, tedavi gördüğü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Yanık Merkezi'nde yaşamını yitirdi. Vücudunun yüzde 40'ı yanan oğlunun ölüm haberi üzerine yıkılan Zuhal Mamaşlı sinir krizi geçirdi.

Korkunç olay önceki gün saat 12.00 sıralarında Kocasinan Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi 4/6 numaralı evde meydana gelmişti. Ömer Mamaşlı, kuaför olan eşinin boşanma davası açması üzerine çılgına dönmüş, eşinin evde olmadığı bir sırada eşyaları ateşe vererek kendisini ve iki yaşındaki oğlu Batuhan Deniz'i yakmıştı.

Ölmesin, evlat acısı yaşasın

Oğlunun dün saat 07.00 sıralarında yaşamını yitirmesi üzerine gözyaşlarına boğulan Zuhal Mamaşlı, ‘‘O adam ölmesin, hayatının sonuna kadar evlat acısıyla ölsün’’ dedi. Beş yıldır evli olduğu eşinden sürekli dayak yediğini söyleyen Zuhal Mamaşlı şöyle konuştu:

‘‘Hamile olduğum zaman hastanelik edinceye kadar dövdü. İşten ayrıldıktan sonra bir işte dikiş tuturamadı. Sürekli benden para istemeye başladı. Ben 1.5 yıl önce kuaför dükkanı açtım. Bundan sonra o hiç çalışmadı. Ben para verdiğim zaman çok iyi parası bittiği zaman canileşir beni ve çocuğu döverdi. Beni son beş aydır ölümle tehdit etmeye başladı. Karakola başvurdum sürekli barıştırıp geri gönderdiler. Dayanamayıp, boşanma davası açtım. Bunu öğrenince çılgına döndü.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!