Babasının elinden kurtulup ölüme gitti

Güncelleme Tarihi:

Babasının elinden kurtulup ölüme gitti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2013 18:07

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, elinden tuttuğu babasıyla birlikte yürürken manevra yapan bir dozerin altında kalan 3 yaşındaki Berhan Taha Bakır, yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Oğlu gözü önünde can veren baba 32 yaşındaki Turgay Bakır ve yakınlarının linç etmek istediği dozer operatörünü çevredekiler güçlükle kurtardı.

Ortakent-Yahşi Beldesi’nde yaşayan Turgay Bakır, bugün saat 14.30 sıralarında oğlu Berhan Taha’yı da yanına alarak Gölbaşı Caddesi’ndeki markete gitti. Market çıkışında Bakır’ın elinden tuttuğu oğlu Berhan Taha, yol çalışmasında görevli olan ve dönüş için manevra yapan Y.G.’nin kullandığı belediyeye ait 02-001 plakalı dozerin altında kalarak ezildi.

/images/100/0x0/55ea5559f018fbb8f879184e


Küçük Berhan Taha olay yerinde can verirken, dozer marketin pergolesine de çarptı. Uzun süre olayın şokunu üzerinden atamayan baba Turgay Bakır, acı haberi alarak gelen yakınlarıyla birlikte dozer operatörü Y.G.’yi linç etmek istedi. Araya giren çevredekiler, Y.G.’yi güçlükle olay yerinden uzaklaştırdı.

Haberin Devamı

Çocuğun cesedi savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından Bodrum Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Jandarma, dozeri kullanan Y.G.’yi gözaltına aldı, soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!