Babasına kızdı, kızına tecavüz etti

Güncelleme Tarihi:

Babasına kızdı, kızına tecavüz etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2008 17:27

ISPARTA'da çelik kapı satışı yapılan bir işyerinde çalışan 28 yaşındaki H. K., kaçırıp işyerine götürdüğü 10 yaşındaki H.G.Ö.'ye tecavüz etti. Daha sonra küçük kızı otomobille kent dışına götüren K., boğazını sıktıktan sonra öldüğünü zannettiği H.G.Ö.'yü yol kenarına atıp kaçtı. Kendine gelip yola çıkan küçük kız, bir sürücüye evini tarif ederek ailesine kavuştu. Kısa sürede yakalanan zanlı, “Babasıyla aramızda husumet vardı. O yüzden yaptım” dedi. K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Isparta'da oturan 4'üncü sınıf öğrencisi H.G.Ö. kalem ucu almak için dün saat 18.30 sıralarında evlerinden biraz ilerideki markete gitti. Marketten evine dönerken küçük kızın yanına otomobille yaklaşan H. K., Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü'nden geldiğini ve birlikte okula kadar gitmeleri gerektiğini söyleyerek H.G.Ö.'yü otomobiline bindirdi. Çelik kapı satışı yapılan bir işyerinde çalışan K., küçük kızı işyerinin kapanış saatine kadar otomobilin içinde oyaladıktan sonra dükkana götürdü. Gece H.G.Ö.'yü otomobille şehir dışındaki Darıderesi Göleti'ne doğru götüren zanlı, yolda durup bir akaryakıt istasyonundan otomobile gaz doldurduktan sonra kuytu bir yerde küçük kızın boğazını sıktı. Bayılan H.G.Ö.'yü öldü zanneden H.K. yol kenarındaki bir toprak yığının arkasına atıp kaçtı.

Haberin Devamı

O sıralarda başlayan yağmurun altında ıslanınca kendine gelen küçük kız, sürünerek yola çıkmayı başardı. Otomobiliyle yoldan geçen bir sürücünün görüp aldığı H.G.Ö., evini tarif ederek, “Beni eve götür amca” dedi.    

TECAVÜZ ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI    

Kızlarının kaybolmasıyla perişan olan demir ustası baba A.Ö. ve anne Y.Ö., H.G.Ö.'yü Isparta Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan kontrolde, küçük kızın tecavüze uğradığı belirlendi. Tedavi edilen küçük kız, taburcu edilirken, harekete geçen polis zanlı K.'yı kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı.

TUTUKLANDI         

Evli olan ve eşiyle boşanma davası süren H.K., polise verdiği ifadesinde “Babasıyla aramızda husumet vardı. O yüzden yaptım” dedi. İfadesinde, küçük kızı başkasına ait bir otomobille kaçırdığını söyleyen K.'nun, önce Bozanönü Köyü'ne, sonra da saat 20.00 sıralarında Yayla Mahallesi'nde bulunan işyerine götürdüğü H.G.Ö.'ye burada tecavüz ettiği belirlendi.

Küçük kızın, zanlının kendisini götürdüğü yerleri tarif etmesi üzerine çok kısa sürede olayı aydınlatan Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, “Olay yerinde yapılan incelemede, olayı aydınlatan çok sayıda delile ulaşılmıştır. Olayın faili, elde edilen suç delilleriyle birlikte Adliye'ye sevk edilmiştir” denildi.

Haberin Devamı

Polisteki sorgulamasının ardından Isparta Adliyesi'ne sevk edilen K., ‘adam öldürmeye tam teşebbüs’, ‘tecavüz’, ve ‘kız kaçırmak’ suçlarından tutuklanarak Isparta Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

        

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!