Babasına kavuştuğu gün öldü

Güncelleme Tarihi:

Babasına kavuştuğu gün öldü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2010 15:54

NEVŞEHİR'de meydana gelen ve baba- kızın yaşamını yitirdiği kazadan bir aile dramı çıktı. Öğretmen 27 yaşındaki Özgür Yünkül, bir süre önce Adıyaman'daki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan, Uşak'ta polis tarafından bulunan zihinsel engelli babası 60 yaşındaki Yüksel Yünkül'e Babalar Günü'nde kavuştu, onu alıp, memleketine dönmek istedi. Ancak Özgür Yünkül, otomobili kullanan nişanlısı Cenk Doğan'ın Nevşehir'de yaptığı kazada, babasıyla birlikte can verdi.

Haberin Devamı

KAZA YERİNDEN FOTOĞRAFLAR

Nevşehir çevreyolu üzerinde Adıyamanlı öğretmen Cenk Doğan'ın yönetimindeki otomobil, dün akşam saatlerinde, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle yoldan çıkarak akaryakıt istasyonu girişindeki elektrik direğine çarptı. Hurdaya dönen otomobilde bulunan Adıyaman'da ilköğretim okulu öğretmenliği yapan Özgür Yünkül olay yerinde, zihinsel engelli babası Yüksel Günkül ise kaldırıldığı Nevşehir İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'nde yaşamlarını yitirdi. Kazada ölen nişanlısı Özgür Yünkül ile evlilik hazırlıkları yaparken geçirdiği kazada ağır yaralanan Cenk Doğan'ın tedavisi ise sürüyor.

Baba- kızın öldüğü Nevşehir'deki kaza, bir aile dramını da ortaya çıkardı. Bir süre önce Adıyaman'daki evinden ayrılan Yüksel Yünkül, ailesi ve polis tarafından her yerde aranmaya başlandı. Kayıp babanın Uşak Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bulunduğunun bildirilmesi üzerine öğretmen Özgür Yünkül, kendi gibi öğretmen olan nişanlısına ait otomobille Uşak'a babasını almaya gitti. Özgür Yünkül, babasına Babalar Günü'nde yeniden kavuşmanın sevinci içerisinde, Uşak'tan sabah saatlerinde Adıyaman'a doğru yola çıktı. Bir anlık dikkatsizliğin kurbanı olan öğretmen Özgür Yünkül ile baba Yüksel Yünkül'un cenazeleri, Nevşehir İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeler toprağa verilmek üzere Adıyaman'a götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!