Babalar Günü'ne kaç gün kaldı? 2019 Babalar Günü ne zaman kutlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Babalar Gününe kaç gün kaldı 2019 Babalar Günü ne zaman kutlanacak
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 11, 2019 13:31

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Babalar Günü, haziran ayı içerisinde kutlanacak. Babalar Günü'ne kısa zaman kala, bu özel güne dair hazırlıklar da tamamlandı. Babalarına hediye ve küçük sürprizler yapmak isteyenler Babalar Günü tarihini sorguluyor. Peki, Babalar Günü'ne kaç gün kaldı? 2019 Babalar Günü ne zaman kutlanacak? İşte, o konu hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Babanıza sevginizi göstermenin yollarından biri de ona hoşuna gideceği bir hediye almak. Babasının bu özel gününü kutlamak isteyen ve kaçırmak istemeyen birçok kişi, Babalar Günü’nün bu yıl ne zaman kutlanacağını öğrenmek istiyor. İşte, 2019 Babalar Günü tarihi...

Babalar Günü'ne yönelik tarih araştırmaları, hafta sonunun yaklaşmasıyla birlikte hız kazandı. Bu özel ve anlamı günde, babalarını mutlu etmek, onları değerli hissettirmek isteyen pek çok vatandaş, tarih bilgisi almak adına internette araştırma yapıyor. İşte, 2019 Babalar Günü'nün tarihi...

Babalar Günü, geleneksel olarak her haziran ayının üçüncü haftasının pazar günü kutlanıyor. Bu bilgiler doğrultusunda Babalar Günü 16 Haziran 2019 Pazar günü kutlanacak.

BABALAR GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ 

Haberin Devamı

Babasının bu özel gününü kutlamak isteyen ve kaçırmak istemeyen birçok kişinin imdadına astroloji yetişti. İşte her burç için alternatif hediye önerileri.

KOÇ

Hareketli ve özgür Koç burcuna oto aksesuarları, mp3 çalar, çakı, traş makinesi, spor ayakkabı, kaliteli bir t-shirt, spora düşkün olduklarından spor malzemeleri ve spor kıyafetleri, tuttuğu takımın kombine biletleri veya onu heyecanlandıracak bir maç bileti hediye verebilirsiniz.

BOÄžA

Rahatına ve boğazına düşkün Boğa burcu için masaj koltuğu, minder, puf, okuma koltuğu, cüzdan, ajanda, terlik, tıraş losyonu, balık oltası, bahçe aletleri, kravat, güzel bir yemek hediye seçeneklerinizden bazıları olabilir.

Ä°KÄ°ZLER

İletişimci, öğrenmeye meraklı, zeki, sosyal ilişkileri kuvvetli, her türlü yeniliğe açık olan İkizler’e kitap, cep telefonu, bilgisayar, kamera, fotoğraf makinesi, seyahat çantası, kalem, maket arabalar, anahtarlık hediye edebilirsiniz.

YENGEÇ

Geçmişe bağlı, gelenekçi Yengeç burcuna antika eşyalar, saatler ve fotoğraflar, özel bir takvim, evdeki çalışma odasına uygun bir obje, resim çerçevesi, albüm, romantik bir dvd, hediye edebilirsiniz.

ASLAN

Lükse ve kaliteye düşkün olan aslanlar hediye almaya bayılır. Gösterişli ve ona özel yapılmış her türlü objeyi ona hediye edebilirsiniz. Bunun dışında kıymetli olmak şartıyla kol düğmesi, saat, çakmak, kravat, değerli tablolar veya sanat değeri olan hediyeleri de seçimleriniz arasına alabilirsiniz.

BAÅžAK

Haberin Devamı

Düzenli ve detaycı Başaklar’a çok pahalı olmayan ve fonksiyonel hediyeler seçebilirsiniz. Hayatlarını organize edecek, çantalar, not defterleri, CD kutuları, kartvizitlik, kalemlik, dijital tansiyon aleti, seyahat ürünleri, bulmaca, kitap, radyo, çeşitli bölmeleri olan seyahat çantaları başaklar için uygun seçenekler olabilir.

TERAZİ                                      Â

Güzellik ve uyumdan hoşlanan Terazi için görüntü çok önemlidir. Bu yüzden hediyenizin kutusuna ve sunumuna özen gösterin. Güzel bir triko veya hafif renklerde bir gömlek, şık bir ayakkabı, şort, pantolon, bir kalem, cd veya müzik çalar, sevdiği bir müzik aleti alabilirsiniz.

AKREP

Haberin Devamı

Gizemli şeylere meraklı olan Akrep'ler, kendilerini de gizlemeyi çok severler. Onlara gözlük, şapka gibi hediyelerin yanı sıra, masa saati, gece lambası, kamera, ses kayıt cihazı, deri bir kemer, gerilim filmi veya romanları, olta takımı, bornoz, hediye edebilirsiniz.

YAY

Maceracı ve araştırmacı bir ruha sahip Yay burcuna, spor malzemeleri, seyahat çantaları, seyahatle ilgili aksesuarlar, felsefe kitapları, ilgi alanına dahil olan resimli büyük kitaplar, iletişimlerini sağlayacak bilgisayarlı cep telefonları, at yarışları ve milli piyango bileti, gümüş parlatıcısı, spor saat gibi hediyeler seçebilirsiniz.

OÄžLAK

Geçmişe bağlı ve kuralcı Oğlak burcuna sanat değeri olan objeler, duvar saatleri, fotoğraf albümü ve iş yerine koyacağı şık bir çerçeve, kaliteli bir kol saati, deri tepsiler ve içki setleri, markalı takım elbise, koku, kaliteli bir dolma kalem hediye edebilirsiniz.

KOVA

Haberin Devamı

Her zaman ilginç ve yenilikçi Kova burcuna elektronik ve iletişimle ilgili her tür hediyeyi seçebilirsiniz. Değişik bilgisayar çantası, bilgisayar aksesuarları, kulaklık, CD çalar, maketler, orijinal her türlü obje Kovalar için ideal hediyeler olabilir.

BALIK                                                                            Â

Sanatçı ruhlu ve duygusal Balık burcuna su ve denizle ilgili her türlü şeyi hediye edebilirsiniz. Bunun dışında fantastik kitaplar, video oyunu, fotoğraf, rüzgar sörfü veya dalgıçlıkla ilgili hediyeler, su geçirmez mp3 çalar, akvaryum, ayakkabı, çorap babanızın hoşuna gidecek hediye seçimleri olabilir.

BAKMADAN GEÇME!