2019 Babalar Günü mesajları: Babalar Günü mesajları erken saatlerden itibaren paylaşılıyor...

Güncelleme Tarihi:

2019 Babalar Günü mesajları: Babalar Günü mesajları erken saatlerden itibaren paylaşılıyor...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2019 11:03

Her sene olduğu gibi bu sene de Babalar Günü mesajlarla hatırlatılıyor, en güzel sözler babalar için yazılıyor. Babalar Günü, en popüler sosyal medya uygulaması Twitter'ın da gündeminde. Kullanıcılar, Babalar Günü'nün anlam ve önemini kişisel hesapları üzerinden dile getiriyor. İşte, Babalar Günü mesajları ve bu özel günün tarihçesi...

Haberin Devamı

Mayıs ayında kutlanan Anneler Günü ardından sıra Babalar Günü’nde. Anneler Günü gibi Babalar Günü tarihi de ülkelere göre farklılık gösteriyor. Ülkelerin geleneklerine göre, mart, nisan ve haziran ayında kutlamalar yapılıyor. 

Babaları onurlandıran ve babalıkları kutlayan, babalık bağlarını ve babaların toplumdaki etkisini hatırlatan Babalar Günü'nün geleneklerinden biri de mesajlar... İşte, Babalar Günü'nün tarihçesi ve en güzel Babalar Günü mesajlarından derlemeler

BABALAR GÜNÜ TARİHÇESİ

Katolik Avrupa'da, 19 Mart'ta (Aziz Joseph Günü) Orta Çağ'dan beri kutlanmaktadır. Avrupa ve Amerika'daki birçok ülke, Haziran ayının üçüncü Pazar günü olan ABD tarihini kabul etti. Dünyanın pek çok yerinde çeşitli günlerde, en yaygın olarak ev halkının geleneklerine göre Mart, Nisan ve Haziran aylarında kutlanır. Anneler Günü, Kardeşler Günü ve Büyükbaba Günü gibi aile üyelerini onurlandıran benzer kutlamaları tamamlar.

Haberin Devamı

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI

Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim. Babalar günün kutlu olsun canım babacım.

Baba, sen benim kahramanımsın, çünkü bütün hayatım boyunca orada benim için bekliyordun. Sen benim en iyi arkadaşım ve sırdaşımsın. İyi ve kötü zamanlarda ne söyleyeceğini bilir, her gün öğrettiklerinle beni hala şaşırtırsın. Sadece benim için değil, tüm ailemiz için kahramansın. Seni tüm kalbimle seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun!

Bütün felsefelere, bilimlere, mantığa, akıl yürütmelere karşı bana mümkün olan her şeyi yapabileceğimi ve imkansız bir şey olmadığını öğrettin. İmkansızları imkanlı hale getirmeyi senden öğrendim. İnsanlar hiç umut kalmadığını düşündüğünde, imkansız kelimesini düşünmedim bile… Bana öğrettiğin her şey için minnettarım. Babalar Günün kutlu olsun!

Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

Oyun arkadaşım, suç ortağım, en büyük sırdaşım; Babalar Günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

Saçlarımın arasında gezdirdiğin parmaklarının sıcaklığını her zaman hissettim, zor zamanlarımda varlığından güç aldığım babacığım. İyi ki varsın... Babalar Günün kutlu olsun.

Haberin Devamı

Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım.

Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar Günün kutlu olsun.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!