Baba-oğul kaza kurbanı

Güncelleme Tarihi:

Baba-oğul kaza kurbanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2007 00:52

İzmir'de tır'ın arkadan çarptığı otomobilde Sezgin Özgün ile 2 yaşındaki oğlu öldü, eşi Melahat Özgün yaralı kurtuldu.

Haberin Devamı

KAZA ANI KAMERADA..TIKLAYIN...

Kaza, dün, saat 17.30 sıralarında, Selatin Tüneli girişinde meydana geldi. İzmir'de hatlı minibüs sahibi olan Sezgin Özgün, 2.5 yıl önce hayatını birleştirdiği eşi Melahat Özgün ve oğulları Doğan Özgün'le birlikte Aydın'ın Germencik İlçesi'nde oturan kayınpederi Cengiz Öztürk'ü ziyaret etmek için 35 AG 6591 plakalı otomobille yola çıktı. Özgün yönetimindeki otomobil, iddiaya göre, orta şeritte yavaşlayınca 32 yaşındaki Şemsettin Celp yönetimindeki 35 AU 8718 plakalı TIR, arkadan çarptı. Otomobilin hurda yığını haline geldiği ve tüneldeki kameraların saniye saniye kaydettiği kazada, Sezgin Özgün ile oğlu Doğan Özgün, olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan ev kadını Melahat Özgün de kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Haberin Devamı

18 METRE FREN İZİ

Jandarma tarafından gözaltına alınan TIR şoförü Şemsettin Celp, otomobilin önünde bir anda yavaşlaması nedeniyle arkadan çarptığını, suçsuz olduğunu söyledi. Celp'in işlemlerinin ardından adliyeye sevkedileceği bildirildi. Olay yerinde incelemede bulunan polis, otomobilin orta şeritte 18 metre fren yaptığını belirledi. Otomobilin, önüne çıkan herhangi bir şeyden mi, yoksa teknik bir arızadan mı yavaşladığının yapılacak bilirkişi incelemesi sonrası ortaya çıkacağı kaydedildi.

ÇOK MUTLUYDUK

Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen, aynı kazada hem eşini hem de oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan Melahat Özgün, “Güzel bir hafta sonu için babamın evine doğru yola çıkmıştık. Yolda arkamızdan gelen bir TIR, hızla bizim otomobile çarptı. Kendime geldiğimde hastanedeydim, oğlumu ve eşimi kaybettiğimi öğrendim. Çok mutlu bir aileydik, ben şimdi onlarsız nasıl yaşarım. Suçlu kimse en ağır cezaya çarptırılsın” diyerek tepkisini dile getirdi.

KAZA ANI KAMERADA

İzmir- Aydın Otoyolu'nda, TIR'ın çarptığı otomobildeki Sezgin Özgün'le 2 yaşındaki oğlu Doğan Özgün'ün öldüğü, eşi Melahat Özgün'ün de yaralandığı kaza, Selatin Tüneli'ndeki Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Orta şeritte giden ailenin içinde bulunduğu otomobilin aniden durması, arkadan gelen TIR'ın hızla çarpması görülüyor. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!