Baba mirasıyla son tur

Güncelleme Tarihi:

Baba mirasıyla son tur
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2015 02:01

OTEL sahibi Hannan Fehmi Uygur tam bir motosiklet tutkunuydu. Tuzla’daki evinde 7 ay önce beyin kanaması sonucu hayatını kaybedince, Amerika ve Avrupa’yı dolaştığı 2007 model Harley Davidson’u, kendi gibi motosiklet tutkunu oğlu Ünver İhsan’a (30) miras kaldı.

Haberin Devamı

Ünver İhsan Uygur da kendi motosikletini satarak baba mirasını baştan sona yeniledi.

OTOMOBİL SÜRÜKLEDİ

Son 3 aydır bindiği baba mirasıyla salı günü sahilyolunda tura çıktı. Saat 12.30 sıralarında Küçükyalı’daki trafik ışıklarında, ilk sırada durdu. Bu sırada patlamaya benzer büyük bir ses duyuldu. Ses, Kartal istikametine aşırı süratle giden Ezel Kırkıncıoğlu’nun otomobilinin kaldırıma çarpma sesiydi. Otomobil kaldırıma çarptıktan sonra takla atıp karşı şeride geçti ve Ünver İhsan Uygur’u motosikletiyle altına aldı.

HASTANE YOLUNDA ÖLDÜ

Daha sonra 3 otomobile daha çarptıktan sonra durdu. Ünver İhsan Uygur’un babasının hatıralarıyla yaptığı son sürüş o anda son buldu. Ünver İhsan Uygur hastaneye kaldırılırken can verdi. Çarparak yaralanan sürücü Kırkıncıoğlu’nun ise tedavisi sürüyor.

Haberin Devamı

Maltepe sahil yolu yarış alanı gibi

TÜRKİYE Motosiklet Federasyonu Kurucu Üyesi Emrah Soyuer kazayla ilgili şunları söyledi: “Sahil yolu saat 21.00’den sonra yarış alanı gibidir. Ortalıkta tek bir trafik polisi göremeyiz. Şehir içinde hız yapan araçların sadece iki kurbanı vardır. Yayalar ve motosikletliler. Çünkü ikisi de korumasızdır. Çok mu zordur iki sivil polis koyup hız yapanları yakalamak?”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!