‘Baba binme’ diyemezdik

Güncelleme Tarihi:

‘Baba binme’ diyemezdik
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2014 01:01

Fransız Lape Hastanesi Müdürü Cafer Tayyar Selçuk (55) önceki gün saat 21.30 sıralarında, motosikletiyle evine giderken korkunç bir şekilde can verdi.

Haberin Devamı

Mecidiyeköy’de bir taksi yolcusu sol şeritte inmek için aniden kapıyı açınca kapı, taksinin sağından geçen Selçuk’un göğsüne geldi. Savrulan motosiklet Mecidiyeköy Viyadüğü’nün ayaklarına ve başka bir araca çarparken, Selçuk’un solunumu durdu.

YOLCU KAÇTI

Yoldan geçen bir doktor müdahale etse de, solunumu tekrar başlamayan Selçuk, Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırılırken hayatını kaybetti. Kazadan sonra taksi şoförü Kamil O. olay yerinde kalsa da, kapıyı açan müşteri ortadan kayboldu. Kaza tutanağında, yolcu indirme-bindirme kurallarına uymadığı, yanlış şeritte durduğu gerekçesiyle taksici Kamil O.’ı birinci derece, aracın sağından geçtiği için Cafer Tayyar Selçuk da ikinci derece kusurlu yazıldı. Taksici ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Yolcu aranıyor.

Haberin Devamı

MOTOSİKLET HAYAT TARZIYDI

BABASIYLA zaman zaman motosiklet yolculuğuna çıkan oğlu Cem Selçuk “En yakın arkadaşımı kaybetmiş gibi hissediyorum, ev arkadaşımı. Çok iyi bir adamdı ve motosiklet onun için hayat tarzıydı. ‘Binme’ diyemezdiniz. Babam hep sonuçlarını biliyordu. Benim için de biliyordu. Asla benim yaptığım ufak tefek kazalara dair ön yargılı yaklaşmazdı. Bu sadece olması gereken bir kader.”

‘Baba binme’ diyemezdik

ARTIK BİZİ FARK EDİN

KARACAAHMET’teki cenazeye katılanlar yakalarında Cafer Tayyar Selçuk’un motosikletle çekilmiş fotoğrafını taşıdı. Selçuk’un motosiklet tutkunu doktor yeğeni Yalçın Yavuzer, “Artık bizi fark etmelerini istiyoruz” diye seslendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!