Aziz Babuşçu: AK Parti bakanların hepsini görevden aldı

Güncelleme Tarihi:

Aziz Babuşçu: AK Parti bakanların hepsini görevden aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 16:07

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AK Partili eski bakanlar Muammer Güler, Zafer Çağlayan, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar ile ilgili 'Bu parti bakanların hepsini görevden aldı' dedi.

Haberin Devamı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu CNN Türk'te katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Babuşçu'nun açıklamaları:

"Sayın Bülent Arınç'ın başbakan yardımcımızın merhamet yüklü kalbini olaylara yaklaşım biçimini biliyorum çok seviyorum ve takdir ediyorum. Ama bu bir genelleme yapılamaz.

Yani bu genellemeden hareketle vicdanen herkes gönlüne baksın, elbette herkes bir değerlendirme yapacak. Bir kısım vicdani saiklerle hareket edecek. Aslında vicdani saiklerle hareket ettiğinizde herkesin kalbi de belli o anlamda. Tavrı da belli. Bu parti bu sayın bakanlarla ilgili olarak hepsini görevden aldı.

Önümüzdeki süreçte nasıl bir adımlar atacağını yine beraber göreceğiz. Ama bu vicdan terazisi üzerinden konuşurken, o hokkabazlığa fırsat ve prim gibi bir hataya düşmememiz gerektiğini, siyaseten bir ferasetle olaya bakmamız gerektiğini söylüyorum."

Haberin Devamı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!