'Az daha silikonlarım patlıyordu'

Güncelleme Tarihi:

Az daha silikonlarım patlıyordu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2007 10:55

Antalya'da buz pateni yaparken sık sık düşen manken Aysu Baceoğlu, bir ara kenardan kendisini izleyen yeni sevgilisi turizmci Onur Murathanoğlu'na “Az daha silikonumu patlatıyordum” dedi.

Haberin Devamı

Pistten ilginç kareler için tıklayın / Foto-galeri

İlk kez buz pistine adım atan Baceoğlu, 3 tarafında kendisini kollayan kayak öğretmenlerinin yardımına rağmen 11 kez düştü.

Meslektaşı Şenay Akay'ı travestiye benzettiği gerekçesiyle mahkemelik olan Aysu Baceoğlu, aralarında şarkıcı Seren Serengil'in eski eşi Ozan Kaçmaz'ın da olduğu ortak arkadaşlarının aracılığıyla tanıştığı Alanyalı sevgilisi Onur Murathanoğlu ile tatile çıktı. Antalya'da kent merkezini gezdikten sonra Deepo Alışveriş Merkezi'ndeki buz pistine gelen Baceoğlu, ‘Romeom’ dediği Murathanoğlu ile objektiflere sarmaş dolaş pozlar verdi. Patenleri giyip buz pistine çıkan Aysu Baceoğlu, 3 kayak hocasının yardımına rağmen yarım saat içinde 11 kez düştü. Düşmekten yorulunca kendisini izleyen Murathanoğlu'nun yanına gelerek kısa bir mola veren Baçeoğlu, “Az daha silikonumu patlatıyordum, daha önce ameliyat olmuştum, bir daha olurdum” dedi. Gazeteciler uzaktayken Murathanoğlu’nun yanına gelen Baçeoğlu’nun bu sözleri, kameraya yansıdı.

Haberin Devamı

“SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM”

Şenay Akay ile mahkemesinin son duruşmasının Eylül ayı ortasında yapılacağını belirten Aysu Baceoğlu, mahkemenin mal varlığı bilgisi talebini yerine getirdiğini söyledi. Akay'ın ne kadar tazminat istediğini bilmediğini belirten Baceoğlu, “Akay’a karşı söylediklerimin yine arkasındayım. Ne söylediysem o” diye konuştu.

Şakılarını kullandığı iddiasında bulunan Gülen Ergen'i de eleştiren Baceoğlu, şöyle devam etti:

“Camiada kadınlar kadınları çekemiyor. Onlar gölgemiz olarak kalacaklarını düşünüyorlar sanırım. Bunun sadece para savaşı olduğunu sanmıyorum. Kompleksler de var işin içinde. İnsanlar gündemleriyle iş yapmasınlar. En güzel yerlerde oturuyoruz, en güzel otomobillere biniyoruz ama birbirimizi bir saat bile çekemiyoruz. Bu konuna Hülya Avşar’ın ‘Camiada kimse kimseyi çekemiyor’ sözüne katılıyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!