Ayşegül Öğretmen'in isyanı: Ölmem mi gerek?

Güncelleme Tarihi:

Ayşegül Öğretmenin isyanı: Ölmem mi gerek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 21:20

Kocası tarafından dövülüp burnu kırılan öğretmen Ayşegül K. (28), "Beni daha önce 3 kez dövdü. Üçünde de birer ay uzaklaştırma kararı verildi. Dördüncüsünde bir hafta uzaklaştırma verildi. İlla beni öldürmesi mi gerekiyor" diye isyan etti.

Haberin Devamı

Kayseri’de engelliler okulunda öğretmenlik yapan, 2 yaşında bir kız annesi Ayşegül K., 3 Aralık’ta tartıştığı kocası Süleyman K. (29) tarafından dövülüp burnu kırıldı. Ayşegül K. hastaneye kaldırılırken, gözaltına alınan kocası, evden bir hafta uzaklaştırma kararı verilerek, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kırılan burnunu gösteren Ayşegül öğretmen: “3.5 yıl önce evlendim. Dördüncü defa yüzüm tanınmaz hale geldi. Hiçbir kadının kabul edemeyeceği şekilde şiddete maruz kaldım. Bunları anlatmamın nedeni kocamın sürekli ‘Git nereye istersen şikâyet et. Seni öldüreceğim' demesinden dolayıdır.” dedi. 

Kocasının da fizik öğretmeni olduğunu, ancak atanamadığı için bir fabrikada çalıştığını belirten Ayşegül Öğretmen, 3 Aralık'ta yeğeniyle nişanlısının fotoğrafını koyduğu için kocasının ‘Başka erkeklerin namusumun telefonunda ne işi var?’ diyerek bağırdığını anlattı ve şunları söyledi: “Daha fazla Ayşe, Fatma’ların, kızımın canının yanmasını istemem. Her yere başvuracağım. Anlattığım her şey ispatlı. 

BAKMADAN GEÇME!