"AYRILMIYORUM"

Güncelleme Tarihi:

AYRILMIYORUM
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2009 11:36

Ünlü şarkıcı Steven Tyler, 40 yıldır solistliğini yaptığı “Aerosmith” topluluğundan ayrılacağı yönündeki dedikoduları sahneden yalanladı.

Haberin Devamı

BBC'nin internet sitesinde yer alan habere göre, “Aerosmith” topluluğunun gitaristi Joe Perry'nin solo projesi için New York'taki Irving Plaza'da sahne alan Tyler, konserde gruptan ayrılacağına üzülen hayranlarının yüreğine su serpti.
Topluluğun “Walk This Way” adlı ünlü parçası öncesinde seyirciye seslenen Steven Tyler, “Bilmenizi istiyorum ki Aerosmith'ten ayrılmıyorum” dedi.

“Walk This Way” adlı parçayla gitarist Joe Perry'nin sahne şovuna destekte bulunan Tyler, 40 yıllık grup arkadaşına da “Sen pek çok renge sahip bir adamsın. Ama ben gökkuşağıyım” diye espri yaptı.
Tyler'ın gruptan ayrılacağına yönelik söylentiler şarkıcının bazı açıklamalarıyla ortaya çıkmış, grubun gitaristi Joe Perry'nin de bunu destekleyen sözleriyle basında günlerdir geniş biçimde yer almıştı.
Steven Tyler, geçen ağustos ayında ABD'deki bir konser sırasında sahneden düşerek hastaneye kaldırılmış, grup ABD turnesini iptal etmişti.

Haberin Devamı

1970 yılında kurulan “Aerosmith”, “Get Your Wings”, “Toys in the Attic”, “Done with Mirrors”, “Permanent Vacation”, “Pump” ve “Get A Grip” gibi çok satan albümlere imza attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!