Ayrılığın sebebi ihanet mi?

Güncelleme Tarihi:

Ayrılığın sebebi ihanet mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2010 12:09

Hollywood'un ünlü çifti Brad Pitt (46) ile Angelina Jolie'nin (34), ünlü bir boşanma avukatına danışarak 330 milyon dolarlık bir ayrılık anlaşması imzaladığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Angelina Jolie / Foto Galeri

Brad Pitt / Foto Galeri

Angelina Jolie-Brad Pitt çifti ihanet yüzünden mi ayrılıyor? Hollywood’un ünlü çifti Brad Pitt (46) ile Angelina Jolie’nin (34), ünlü bir boşanma avukatına danışarak 330 milyon dolarlık bir ayrılık anlaşması imzaladığı öne sürüldü. Anlaşmaya göre 5 yıldır birlikte yaşayan çiftin, malvarlıklarını eşit olarak bölüşeceği ve 6 çocuğun velayetinin Angelina Jolie’de olacağı belirtildi. Çiftin evlat edindiği Maddox (8), Pax (6) ve Zahara’nın (5) dışında Shiloh (3), Knox ile Vivienne (17 aylık ikizler) adlarında biyolojik çocukları var.

RUS ÖĞRETMENLE AŞK

Öte yandan, son filmi “Tuz” için Rusça öğrenen Angelina Jolie’nin, Rusça öğretmeni ile ateşli bir aşk yaşadığı konuşuluyor. ABD magazin dergisi “In Touch Weekly”ye konuşan, New York’taki Waldorf Astoria Oteli’nde yatakları toplamakla görevli kadın, “Onlar çıktıktan sonra odayı toparladım. Banyoda yerlere orkideler konulmuştu. Tüm havlular kullanılmıştı. Banyo küvetini suyla doldurmuşlardı” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!