Ayrıldığı eşi ve erkek arkadaşını öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Ayrıldığı eşi ve erkek arkadaşını öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2016 15:54

Marmaris'te 46 yaşındaki balıkçı Alaaddin Ölmez, ayrı yaşadığı eşi 30 yaşındaki Damla Ölmez ile eşinin aynı yaştaki erkek arkadaşı Talip Kozak’ı konuşmak için gittikleri ormanlık alanda av tüfeğiyle öldürüp, kaçtı. Jandarma, Ölmez’in yakalanması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Hisarönü Mahallesi’nde balıkçı Alaaddin Ölmez, geçen yıl 2 çocuğunun annesi Damla Ölmez ile ayrıldı. Ayrılmalarının ardından Damla Ölmez, Milas İlçesi’ne yerleşti. Damla Ölmez, bugün, ayrılmalarından sonra babalarıyla kalan çocuklarını görmek için erkek arkadaşı Talip Kozak ile Hisarönü’ne geldi.

Haberin Devamı

Alaaddin Ölmez, ayrı yaşadığı eşi ve yanındaki erkek arkadaşını konuşmak için bugün saat 12.00 sıralarında, mahalleye yaklaşık 150 metre uzaklıktaki ormanlık alana davet etti.

Alaaddin Ölmez, iddiaya göre 48 N 3618 plakalı otomobilinin bagajından çıkardığı pompalı tüfekle çocuklarının annesini başından, yanındaki erkek arkadaşı Talip Kozak’ı da sırtından vurarak öldürdü. Alaaddin Ölmez, otomobilini olay yerinde bırakıp, kaçtı. Silah seslerini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, Ölmez ile Kozak’ın cesetleri ile karşılaştı. Jandarma ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, Ölmez ve Kozak’ın cesetleri otopsi için Marmaris Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Jandarma, Alaaddin Ölmez’in otomobili ile öldürülen Kozak’ın kullandığı anlaşılan 48 V 9554 plakalı hafif ticari araçta parmak izi incelemesi yaptı. Olayla ilgili soruşturma ve Alaaddin Ölmez’in yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Ayrıldığı eşi ve erkek arkadaşını öldürdü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!