Aynı saatte üç ayrı noktada yangın

Güncelleme Tarihi:

Aynı saatte üç ayrı noktada yangın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2012 19:30

MUĞLA’nın Ortaca ve Dalaman ilçelerindeki üç ayrı noktada, aynı saatte henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangınlar kontrol altına alındı. Üç yangında toplam 6 hektar makilik alan ve bir ev kül oldu.

İlk yangın Dalaman İlçesi Gürköy Köyü’nde yaşayan Hüseyin Gürhan’a ait evin yakınında bugün saat 14.00 sıralarında başladı. Hızla yayılan alevler, Gürhan’a ait eve sıçradı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen 2 arazöz, 2 su tankeri ve iki itfaiye ekibi ile 15 yangın söndürme işçisi yangına müdahale etti. Yangın ormanlık bölgeye sıçramadan söndürüldü, ancak ev kullanılamaz hale geldi. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Diğer yangın da aynı saatte Ortaca İlçesi Tepearası Köyü yakınlarında çıktı. Hızla yayılan alevlere, Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda ekip müdahale etti. Yoğun çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınıp söndürüldü. Yangında 6 hektar makilik alan küle döndü.

Bir diğer yangın ise Sarıgerme Köyü yakınında çıktı. Buradaki yangın kısa sürede söndürüldü. Yangınların çıkış nedeninin henüz belirlenemediği, bilirkişi incelemesinin ardından netlik kazancağı kaydedildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!