Ayfer seferberliği

Güncelleme Tarihi:

Ayfer seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2009 14:55

19 yaşındaki genç kıza kanserle mücadelesinde Vali ve eski DTP'liler sahip çıktı ve onu yaşatmak için kolları sıvadılar.


ANADOLU Üniversitesi Açık Öğretim İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi 2’nci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki kanser hastası Ayfer Özcan’ı Ankara’da tedavi olup eski sağlığına kavuşması için Hakkari Valisi Muammer Türker ile kapatılan DTP’nin eski il encümen üyeleri seferber oldu.

Encümen üyeleri Ahmet Korkmaz, Özçelik Yıldız, Mehtap Taştan Demirel ve İsa Bor, Ankara’daki yol masrafları ve konaklaması için kendilerinden yardım isteyen kanser hastası Özcan’la birlikte Hakkari Valisi Muammer Türker’i makamında ziyaret etti. Ayfer için destek isteyen Encümen üyelerinin bu girişimlerini Vali Türker, olumlu karşıladı. Vali Türker, kanser hastası Ayfer için Ankara’da ücretsiz konaklama yeri sağlarken, yol giderlerinin de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan karşılanacağını söyledi.
/images/100/0x0/55eb49eff018fbb8f8b795f5


Hakkari Belediyesi’nde zabıta mamuru olarak çalışan 7 çocuk babası Ahmet Özcan, kızının gırtlak kanseri olduğunu, buna rağmen eğitimini sürdürdüğünü belirtti. Bugüne kadar defalarca Ankara Üniversitesi Cebeci Eğitim Hastanesine tedavi için gittiklerini anlatan baba Ahmet Özcan, yardım eli uzatan Vali Muammer Türker ve İl Encümen üyelerine teşekkür etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!