AYEDAŞ: Seçim tedbirleri alındı

Güncelleme Tarihi:

AYEDAŞ: Seçim tedbirleri alındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 15:52

AYEDAŞ 1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi ve esnasında sürdürülebilir enerji sağlamak adına elektrik şebekesi ile ilgili gerekli tedbirleri aldığını açıkladı.

Haberin Devamı

AYEDAŞ'ın yaptığı açıklama şöyle; 

"AYEDAŞ, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sırasında ve sonrasında enerji arzında herhangi bir sorun yaşanmaması için gerekli tedbirleri Yüksek Seçim Kurulu ve Valilikler başta olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla koordinasyon sağlayarak azami ölçüde aldı.
AYEDAŞ'ın aldığı tedbirler kapsamında seçim tarihinde sorumluluk kapsamındaki illerde programlı enerji kesintisi planlanmayacak. Bunun yanında bölgelerin enerji sürekliliğini sağlamak adına alternatif enerji besleme planları yapıldı. Olası arızalara karşın, YSK ile koordinasyon sağlanarak, en hızlı müdahale imkanı sağlamak adına kritik bölgelerde 24 saat nöbetçi ekipler görevlendirildi. YSK tarafından belirlenen oy sayımı yapılacak merkezlerin jeneratör ihtiyaçlarına katkıda bulunuldu. Ayrıca, sokak ve cadde aydınlatmalarına kapsamlı bakım yapılarak tüm aydınlatmalar yanar hale getirildi. Elektrik dağıtım şebekesine ilişkin her türlü konuda ALO 186 Çağrı Merkezi kanalıyla bildirimde bulunulabilecek."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!