Ay-yıldız'lı gömleklere yoğun talep

Güncelleme Tarihi:

Ay-yıldızlı gömleklere yoğun talep
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2007 16:56

Çorum'da yaklaşık 37 yıldır faaliyet gösteren bir gömlek firmasının ürettiği ay-yıldız'lı gömleklere yoğun talep olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

1970 yılında Necati Keskinel tarafından kurulan ve bugün oğlu Mücahit Keskinel tarafından işletilen Necatibey Gömlek, tüm teknolojik imkanları, moda kavramını ve kaliteyi Necatibey markasında birleştirip müşterisinin beğenisine sunuyor.

Necatibey Gömlek işletmecisi Mücahit Keskinel, 1970 yılında babası Necati Keskinel'in kurduğu iş yerini 1992 yılından beri kendisinin işlettiğini söyledi.

Yaklaşık 120 metre karelik bir alanda hem üretim hem de satış yaptıklarını ve Türkiye'nin dört bir yanında bulunan illerin yanı sıra özellikle gurbetçilerin çoğunlukta yaşadığı Avrupa ülkelerine gömlek gönderdiğini ifade eden Keskinel, yüzde 100 pamuktan ve en üst kalite iplikten üretilen gömleklerin, modern gömlek fabrikalarında imal edilen ürünlerden farksız olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

2006 yılının Ocak ayında “Necatibey Gömlek” ismini tescil ettirdiklerini ve markalaşma yolunda önemli bir adım attıklarını belirten Keskinel, “Hedefimiz, farklı ve yüksek kalitedeki ürünlerimizi en uygun fiyatlarla müşterilerimizin beğenisine sunmak ve Necatibey ismini herkesin duymasını sağlamaktır” dedi.

Keskinel, “necatibeygomlek.com.tr” adresinden özel sipariş aldıklarını ve her türlü isteğe göre model üretim yaptıklarına işaret ederek, kumaş, düğme ve iplikleri özenle seçtiklerini vurguladı. Müşterileri arasında TV programcıları, bürokrat, sanayici ve iş adamlarının ağırlıkta olduğunu anlatan Keskinel, Almanya, İtalya, Belçika ve Avustralya'da müşterileri bulunduğunu kaydetti.

Yetişkinlere özel gömlek ve boxer üretiminin yanı sıra çocuklara özel gömlek üretimi yaptıklarını da anlatan Keskinel, “Serrakids” markasıyla üretilen çocuk gömleklerinin de büyük ilgi gördüğünü ifade etti.

-AY-YILDIZ'I GÖMLEKLERE İŞLEDİ..

2006 yılında gurbetçi bir vatandaşın isteği üzerine beyaz bir gömleğin göğüs kısmına ay ve yıldızı işlediğini dile getiren Keskinel, vatandaşlardan yoğun talep geldiği için seri üretimine geçtiğini söyledi.

Mağazada bulunan özel yapım bir nakış makinesi ile gömleklerin göğüs ve kol bölümlerine isim, logo veya amblem işleyebildiklerini anlatan Keskinel, şöyle dedi:
“Tümünde kalite ve şıklık ön planda olan ürünlerimiz kişilere özel yapılabildiği gibi, şirket çalışanlarına özel olarak da tasarlanabilmektedir.

Haberin Devamı

Üretimimiz tamamen kendimize ait olup tüm klasik ürün çeşitlerini bünyemizde barındırmaktayız. Tüm teknolojik imkanları, moda kavramını ve kaliteyi Necatibey markasında birleştirip müşterinin beğenisine sunuyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!