Avukat baba, kucağında bebeğiyle duruşmaya girdi

Güncelleme Tarihi:

Avukat baba, kucağında bebeğiyle duruşmaya girdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2015 12:01

Avukat olan babası Deniz Aykal ile duruşmaya katılan 6 aylık Ali bebek, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda ilgi odağı oldu.

Haberin Devamı

Öğretmen anne, avukat babanın 6 aylık bebeği Ali Aykal, İstanbul 10. İş Mahkemesi'ndeki bir duruşmaya katıldı. Türkiye'deki önemli dava ve soruşturmaların görüldüğü adliyede, avukat olan babasının kucağında duruşmaya katılan minik Ali'yi görenler şaşırdı.
Avukat Aykal, eşinin öğretmen olduğunu belirterek, "Ali 6 aylık. Bakıcı bulamadık. O yüzden sırayla bakıyoruz. Annesi rahatsız olduğu için hastaneye gitmesi gerekiyordu. Benim duruşmam da karar duruşması olduğu için başkasını sokma şansım yoktu. O yüzden Ali ile beraber gitmek zorunda kaldım" dedi.

Duruşma salonu önünde bekleyen avukatların Ali'yi gülümseyerek karşıladıklarını ve sevdiklerini dile getiren Aykal, "Duruşmayı beklememem için sıralarını verdiler. Kucağımda bebekle girince hakim, katip ve izleyicilerin hepsi gülümsedi. Hakime, 'beraber gelmek zorunda kaldık' deyince gayet olumlu karşıladı. Adını sordu, 'Ali' deyince, 'benim de babamın adı Ali' dedi. Duruşma normal seyrinde yapıldı. Sadece Ali'nin şaşkınlığı vardı. Hiç ağlamadı, şaşkınlıkla izledi" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!